Logeren bij de Boswachter parkterrein
Logeren bij de Boswachter parkterrein

Droom weg tussen de bomen

Overnachten in het bos

Wil je in slaap vallen met het geluid van de wind door de bomen en wakker worden van zingende vogels? Laat dan de drukte achter en ga overnachten in het bos. Ontdek de rust van het slapen in het bos op de mooiste plekken in Nederland. Ga overnachten in het bos bij een van onze vele natuurkampeerterreinen.

Geniet van een overnachting in het bos op onze kampeerterreinen

Overnachten in het bos

Omring jezelf met natuur en overnacht in het bos. Ga kamperen en ervaar een onvergetelijk avontuur in eigen land. Je hebt keuze uit 20+ natuurkampeerterreinen. Bovendien ben je welkom met verschillende kampeermiddelen zoals een tent, caravan, camper en meer. Geniet van de natuur en kom helemaal tot rust.

Voordelen van overnachten in het bos

Echt genieten van de natuur doe je in het bos. Ga terug naar de basis en stap vanuit onze kampeerterreinen de natuur in en verken de unieke omgeving. Het voordeel van overnachten in het bos is dat je echt kan genieten van de kleine dingen. Luister naar het gezang van de vogels of maak een sfeervolle boswandeling. Kom helemaal tot rust in de avond en ontsnap aan het dagelijks leven.


Opties voor overnachten in de natuur

Bij Logeren bij de Boswachter zijn er verschillende opties om te overnachten in het bos. Zo ben je op onze terreinen welkom met o.a. een tent, vouwwagen, caravan, camper of autotent. Bekijk de opties per kampeerterrein. Bovendien zijn onze kampeerterreinen zijn geschikt voor jong en oud. Kom je met een groep? Dan ben je welkom op onze groepskampeerterreinen. Kom samen en geniet van de vrijheid en sfeer midden in de natuur. Onze natuurkampeerterreinen zijn verspreid over Nederland.

Kom overnachten in het bos bij Logeren bij de Boswachter

Bij Logeren bij de boswachter ervaar je de natuur op een authentieke manier. Dichter bij de ongerepte natuur is niet mogelijk. Overnacht in het bos en geniet van de rust en ruimte. Kies tussen een van onze unieke locaties in Nederland. Pak je spullen, boek jouw overnachting in het bos, kom langs en ervaar de natuur in eigen land.

Verder geïnspireerd raken