Logeren bij de Boswachter parkterrein
Logeren bij de Boswachter parkterrein

Natuurkampeerterrein Het Veerse Gat

Kom kamperen langs de watertjes van het Veerse Bos op kampeerterrein Het Veerse Gat in Zeeland. Krabben vangen op het strand en genieten van de geweldige streekproducten. Niemand verveelt zich op het Veerse Gat!

Kies je kampeermiddel en periode

Kamperen op Het Veerse Gat

Locatie

Landschuurweg 5B
4351 RR Veere

Routebeschrijving

Het natuurkampeerterrein is geschikt voor campers met een lengte tot maximaal 8 meter en maximaal 3,5 ton.

Het Veerse Gat in beeld

Mooie plekken aan de kreek
Dichtbij het stadje Veere
Vuurplaats aan het water

Kamperen op het Veerse Gat

Het Veerse Bos

Op Het Veerse Gat kun je kamperen tussen de bomen en watertjes van het Veerse Bos. Er zijn een paar kleine velden, maar de meeste kampeerplaatsen liggen verspreid in het bos. Een ideale plek voor rustzoekers. Huttenbouwers vermaken zich hier uitstekend met de andere kinderen.

Het Veerse Gat biedt plekken met en zonder stroom, er is een sanitair gebouw en er zijn plekken te reserveren waar je de hond mee mag nemen. Reserveren wordt tijdens het hoogseizoen aangeraden.

Walcheren

Het Veerse Gat ligt op Walcheren. Ooit een eiland, nu een beschut landschap achter hoge duinen en zware dijken. Een landschap met vele gezichten, met de mooiste stranden van Nederland, beboste buitenplaatsen, polders en grillige kreken. Je maakt hier de mooiste fiets- en wandeltochten.


Op pad met de boswachter

Onze boswachter laat je graag kennis maken met de vele diersoorten in die gebied. Eén ervan is de zwartkop, die je vaak al heel vroeg hoort. Grote kans dat je hier gewekt wordt door hun prachtig parelende zang. ’s Winters zitten zwartkoppen meestal in Afrika, maar in de zomer is het een van onze meest opvallende bosvogels. Vooral daar waar veel struiken staan, kun je ze horen. Het mannetje heeft een zwart petje, die van het vrouwtje is roodbruin. Wil je ze zien? Gewoon voorzichtig op het geluid af gaan.

Het natuurkampeerterrein is geschikt voor campers met een lengte tot maximaal 8 meter en maximaal 3,5 ton. Zwaardere voertuigen kan de toegangsbrug niet aan. Maak je gebruik van stroom dan is het aan te raden om een lange stroomkabel mee te nemen (40/50 meter).

Veerse Gat - Veere - Sfeerbeelden-6025

Natuurgebied Walcheren

Walcheren is verbonden aan Zuid-Beveland. Toch waan je je hier nog altijd op een eiland. Water aan alle kanten, misschien wel de mooiste stranden van Nederland, beboste buitenplaatsen, grillige kreken, polders met historische dijkjes, boerendorpen en oude steden als Veere en Middelburg.

Lees hier alles over het gebied, de toegankelijkheid en activiteiten.

Ontdek het gebied
Veerse Gat - Veere - Sfeerbeelden-6085

Wandelen en fietsen

In de directe omgeving van natuurkampeerterrein Het Veerse Gat kun je heerlijk wandelen en fietsen.

Zo start bij het kampeerterrein het Boswachterspad Veerse Bos.

Bekijk de routes