Groepskamperen bij de boswachter

Groepskamperen, zoals kamperen met schoolklassen, scoutinggroepen, verenigingen, families of een groep vrienden? Dit kan op één van de 4 groepsnatuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer. Op onze groepsnatuurkampeerterreinen kun je perfect groepskamperen om zo met elkaar te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Er is genoeg te ontdekken, samen luisteren naar spannende verhalen bij het kampvuur, overdag opzoek naar dieren in het bos of een nacht lang sterren kijken. Kom groepskamperen bij de Boswachter van Staatsbosbeheer.

Uteringskamp, Elp (Drenthe)

Het gevoel dat je midden in de wildernis bent? Dat krijg je in het Hart van Drenthe. Kom met je vrienden, familie of collega’s genieten van 5000 hectare aaneengesloten natuur, met gevarieerde bossen, onverwachte vennen, weidse heidevelden en grillige beken.

De Banken, Zeewolde (Flevoland)

Varens, mossen en slingerplanten geven de torenhoge populieren een sprookjesachtig tintje. Het wemelt hier van de vogels, paddenstoelen en reeën. Kom genieten met je familie, vrienden of collega’s! En ontdek de prachtige plekken van het Horsterwold.

De Lange Paal, Vlieland (Friesland)

Voel de stilte, ruik de zilte lucht, luister naar de vogels en kijk 's nachts bij helder weer naar de sterrenhemel! Samen met je vrienden, collega’s of familie kom je hier volledig tot rust, en heb je zin in actie dan kan je samen met de boswachter op pad door de Kroonspolders.

 

Swartduin, Terschelling (Friesland)

Kamperen is pas echt leuk op Terschelling: de geur van de zee in je neus, tussen strand en bos, met je vrienden, familie of collega’s. Geniet van de bossen, duinen en het weidse uitzicht over de zee vanuit het comfort van je eigen tent.

Waar ga jij naartoe?