Groepskamperen bij de boswachter

Wil je met familie, vrienden, je vereniging, scoutinggroep of schoolklas overnachten middenin de natuur? Bekijk dan de vier groepskampeerterreinen van Staatsbosbeheer. Een eigen kampeerveld, overdag samen eropuit en ’s avonds met zijn allen rond het kampvuur. Ideaal voor een korter of langer verblijf.

02_Kompas_WEBkleuren
10 tot 1000 personen
Kamperen met een groep
Midden in de natuur
Familie, vrienden, verenigingen

Kamperen op 4 groepskampeerterreinen

uteringskamp-gallery-2

Uteringskamp

Groepskampeerterrein Uteringskamp (27 hectare groot) ligt verscholen in de bossen van het Hart van Drenthe. Het terrein bestaat uit 18 velden met ruimte voor 10 tot 1.000 personen. Verdeeld over het groepskampeerterrein staan 4 gemeenschappelijke, moderne toiletgebouwen.

Meer informatie
5440-Kampeerterrein@Laurie-Karine-Fotografie

Swartduin

Op Terschelling kan je met groepen vanaf 15 personen terecht op de 7 velden van groepskampeerterrein Swartduin.

Meer informatie
banken-gallery-1

De Banken

Groepskampeerterrein de Banken ligt in natuurgebied Horsterwold bij Zeewolde. Het terrein bestaat uit 7 verschillende en ruime velden. De meeste velden hebben een eigen toiletgebouw(tje) met warm water en basic voorzieningen.

Meer informatie
5453-Kampeerterrein@Laurie-Karine-Fotografie

De Lange Paal

Groepskampeerterrein de Lange Paal op Vlieland bestaat uit 3 grote velden (de Waddenvelden) met twee toiletgebouwen. Elk veld heeft plaats voor ongeveer 15 tenten.

Meer informatie

Heb je een vraag over groepskamperen?

Heb ik de Natuurkampeerkaart ook nodig op een groepskampeerterrein?

Nee, de Natuurkampeerkaart is alleen verplicht op de natuurkampeerterreinen. Op een groepskampeerterrein wordt per boeking €10,- voor Stichting De Groene Koepel in rekening gebracht. Met dit ‘tientje voor de natuur’ zet de Groene Koepel zich in voor het netwerk van groepskampeerterreinen in de natuur.