Logeren bij de Boswachter parkterrein
Logeren bij de Boswachter parkterrein

Wakker worden van de vogels

Kom logeren bij de boswachter

Overnachten in de natuur

Zin om de drukte achter je te laten en te genieten van een onvergetelijk avontuur midden in de natuur? Kom dan logeren bij de boswachter! Ontdek het plezier van overnachten in de natuur, op de mooiste plekken in Nederland. Onze bestemmingen worden omringd door weelderige bossen en betoverende landschappen. Creëer een buitengewone vakantie in eigen land en laat je verwonderen!

Overnachten in de natuur: prachtige campings in Nederland

Sfeervol overnachten op één van onze campings

Stel je voor, een kampeerplek in het hart van het bos, omringd door ongerepte natuur. Bij logeren bij de boswachter heb je de vrijheid om te kiezen hoe je jouw verblijf wilt vormgeven. heb je keuze uit 22 diverse natuurkampeerterreinen, zo zit je altijd een geschikt plekje voor jou tussen! Of je nu de voorkeur geeft aan een tent, caravan of camper, hier vier je vakantie op jouw manier.

Volop activiteiten in de omgeving

Overnachten midden in de natuur is op zich al een onvergetelijke ervaring, maar ook in de directe omgeving valt er genoeg te beleven. Stap rechtstreeks vanuit onze natuurkampeerterreinen de natuur in en verken unieke plekjes. Maak lange wandelingen door de omgeving of pak de fiets en ontdek de vele fietsroutes. Heb je behoefte aan iets meer prikkels? Bezoek dan de gezellige dorpjes of bruisende steden op korte afstand van jouw kampeerplek. Hier vind je de perfecte balans tussen avontuur en ontspanning voor een gevarieerde vakantie in eigen land!


Vakantie in eigen land

Als je op zoek bent naar vakantieplezier in eigen land, dan zit je bij Logeren bij de Boswachter goed. Nederland heeft talloze unieke plekjes te bieden en onze campings geven alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf. Nodig je vrienden en familie uit en geniet van een heerlijke, ontspannen tijd samen. Voor grotere groepen heb je de keuze uit vier groepskampeerterreinen, waarbij je geniet van een eigen kampeerveld!

Je eigen invulling bepalen

Verlang je ernaar om terug te gaan naar de basis? Of wil je liever alle gemakken binnen handbereik hebben? Bij ons kan het allemaal. Hier kun je overnachten in de natuur op jouw eigen voorwaarden. Kies voor een unieke locatie midden in de natuur en stel jouw vakantiebestemming samen, zoals jij het wilt. Dus waar wacht je nog op? Pak je spullen, boek jouw bestemming en kom overnachten in de natuur.