Logeren bij de Boswachter parkterrein
Logeren bij de Boswachter parkterrein

Wakker worden van de vogels

Kom logeren bij de boswachter

Overnachten in de natuur

Ontdek het overnachten in de natuur bij Logeren bij de Boswachter. Hier maak je gebruik van 22 natuurrijke campings door heel Nederland. Geniet van al het moois dat onze natuur heeft te bieden en maak er een unieke vakantie van in eigen land. Iedere avond afsluiten langs het kampvuur en de volgende ochtend wakker worden met de ontkiemende geluiden van de natuur. Samen als stelletje, met je gezin of met de hele familie in alle vrijheid genieten. Wanneer ga jij?

Overnachten in de natuur: prachtige campings in Nederland

Sfeervol overnachten in de natuur

Een kampeerplek midden tussen de bomen en met alle vrijheid die er maar is. Overnacht je op één van onze campings, dan ervaar je de optimale mogelijkheden van een vakantie ‘buiten’. Geen vaste plekken en al helemaal niet alles volgens de verwachte paden. Je kiest zelf je plek en ook de manier waarop je jouw tent, caravan, kampeerbusje of camper richting geeft. Zo kan je jouw vakantie helemaal naar eigen inzicht samenstellen. Wil je met de open kant richting de andere plekken staan, of kies je er juist voor om naar de bebossing te kijken? Je kiest zelf voor de meest ontspannende manier om te kunnen overnachten in de natuur.

Een vakantie boordevol activiteiten in de natuur

Midden in de natuur kunnen slapen is natuurlijk al mooi, maar ook in de directe omgeving is meer dan voldoende te doen om volop te kunnen ontspannen. Natuurlijk loop je vanaf onze parken zo de natuur waarbij je langs de meest unieke plekjes komt, waar romantiek en sfeer volop aanwezig zijn. Ga lekker wandelen of kies ervoor om de fiets te pakken. Even uit de natuur richting de drukte? Dan ben je op korte afstand van gezellige dorpjes of stadscentra. Een gevarieerde en unieke vakantie in eigen land, terwijl je geniet in een natuurlijke omgeving.


Kamperen in de natuur in eigen land

Wie op vakantie wil in eigen land moet op zoek naar unieke plekjes, en die zijn volop te vinden in onze gevarieerde natuur. Dankzij de steeds warmere zomers in Nederland is het helemaal niet verkeerd om te kiezen voor een locatie in eigen land en met de natuurrijke plekjes midden in het bos is alles al voor je in gereedheid gebracht. Neem je vrienden of familie mee en geniet van een ontspannende periode in de wildernis. Even helemaal geen drukte en alleen doen wat je zelf wilt, dat is het om te kamperen in eigen land.

Je eigen invulling bepalen

Ben je iemand die het liefst helemaal teruggaat naar basic, of wil je toch nog alle gemakken binnen handbereik willen? Beide zijn hier mogelijk. Overnachten in de natuur zoals jij dat wilt. Geheel in eigen stijl overnachten op een unieke locatie in de eigen natuur. Voor een diverse invulling kunnen we je tevens meer laten zien over prachtige natuurmonumenten in de directe omgeving. Kom helemaal tot rust op je vakantie, precies zoals jij dat wilt en zoals het hoort. Alle voordelen van de natuur, de rust en de sfeer zorgen voor een uniek uitstapje.