Logeren bij de Boswachter parkterrein
Logeren bij de Boswachter parkterrein

Onder de boompjes

Kom logeren bij de boswachter

Slapen in het bos

Ben je klaar voor je volgende avontuur en heb je altijd al eens willen slapen in het bos? Kom dan logeren bij de boswachter! Slapen in het bos biedt een unieke kans om de natuur van dichtbij te beleven. Kies een fijn plekje uit op één van onze natuurkampeerterreinen en geniet van een onvergetelijke ervaring in het hart van het bos.

Ervaar slapen in het bos bij Staatsbosbeheer

Stap in de groene wereld van Logeren bij de Boswachter

Bij Staatsbosbeheer beschermen we ons groene erfgoed. We nodigen je graag uit in onze wereld en daarom stellen we diverse natuurkampeerterreinen open voor verblijf! Door te slapen in het bos  krijg je de unieke kans om de ongerepte natuur van dichtbij mee te maken. Laat je innerlijke avonturier los en maak kennis met Logeren bij de Boswachter.

Ontdek unieke locaties midden in het bos

Verlang je naar een nachtje in het bos? Onze natuurkampeerterreinen zijn verspreid over heel Nederland, Waddeneilanden tot Limburg, de opties zijn eindeloos. Wanneer je komt logeren bij de boswachter kies je uit verschillende soorten natuurgebieden en omgevingen. Zo zit er altijd een geschikt plekje tussen voor jou!


Proef de sfeer

Er zijn een paar voordelen verbonden aan het slapen in het bos. Zo word je bijvoorbeeld niet wakker gemaakt door voorbijrijdende auto’s of een veel te harde wekker, maar word je begroet door natuurlijk ochtendlicht en het getjilp van vogeltjes. 's Avonds geniet je van de mooiste sterrenhemel, terwijl je in alle rust kunt genieten van een goed boek bij het knetterende kampvuur. Proef de sfeer op één van onze unieke bestemmingen en ervaar de rust!

Jouw kampeervakantie met Logeren bij de Boswachter

Wil je slapen in het bos, dan zijn er genoeg mogelijkheden. Je hebt de vrijheid om de locatie te kiezen die het beste bij je past en de voorzieningen te selecteren die je graag wilt hebben. Kiest jouw favoriete natuurkampeerterrein en boek jou vakantie in de natuur!