Logeren bij de Boswachter parkterrein
Logeren bij de Boswachter parkterrein

Beschut onder de bomen

Campings in het bos

Camping in het bos van Staatsbosbeheer

Het ultieme buitengevoel ervaren, dat doe je terwijl je overnacht op een camping in het bos. Het is een verfrissende manier om er echt even tussenuit te zijn. Wakker worden terwijl je al het moois van de natuur om je heen kunt horen; de vogels, takken die bewegen en de eerste ochtendzon. Even weg van de drukte van de stad en genieten van de laagdrempelige voordelen van een natuurrijke omgeving. Kom jij binnenkort ook langs op een camping in het bos?

Bij de boswachter op de camping

Het bos biedt sfeer en geeft rust

Een vakantie in eigen land en genieten van de bosrijke omgevingen die ons land te bieden heeft. Tijdens een verblijf ben je van alle basics voorzien, maar verder ben je helemaal vrij om te gaan waar je wilt. Ontdek de duinen, kom langs eeuwenoude plekken of volg de onontdekte paden naar de mooiste locaties. ’s Avonds bij thuiskomst kom je bij een sfeervol kampvuur samen met je gezin of vrienden volledig tot rust. Neem je tent, caravan of vouwwagen mee en kom genieten op één van de mooie terreinen van Staatsbosbeheer.

Back to basic op een camping in het bos

Wil je echt een keer back to basic? Dan is dit het moment! Overnachten in de natuur is iets heel speciaals en om dit mee te kunnen maken in eigen land maakt het extra leuk. Misschien heb je wel kinderen die nog niet zo vaak weg zijn geweest en wil je deze een geheel nieuwe omgeving laten zien. De historische, bosrijke gebieden in Nederland vormen natuurlijk het perfecte decor om écht te genieten en samen leuke dingen te doen. Niet de absolute luxe van een hotel, maar wel de sfeer van een plek midden in het bos. Pas als je helemaal back to basic bent, ervaar je de sfeer en het plezier van de kleine dingen in het leven.


Kies je favoriete provincie om te kamperen in het bos

Natuurlijk ben je niet alleen maar in de natuur. In diverse van onze eigen provincies zit je ook direct in de omgeving van prachtige dorpen en steden. Kies uit unieke plekken in de provincies Drenthe, Friesland, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Dicht bij huis, maar toch op een unieke plek. Middenin de natuur kom je helemaal tot rust en kun je genieten van al het moois dat een bosrijk gebied te bieden heeft.

Dol op de natuur? Kom dan langs!

Ben jij een liefhebber van de natuur en wil je graag eens ervaren hoe het is om in een natuurrijke omgeving te overnachten? Kom dan langs. Een camping in het bos welke precies biedt waarvoor jij komt; rust, ruimte en sfeer. Hier ontdek je de natuur van onder de luifel of vanuit je tentje. Ook is er een veelzijdig aanbod van de leukste activiteiten, zoals een boswandeling, fietsen in een natuurrijke omgeving of het bezoeken van unieke plaatsen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs en ervaar het unieke plezier van slapen in de natuur.