Logeren bij de Boswachter parkterrein
Logeren bij de Boswachter parkterrein

Puur genieten van de natuur

Natuurvakantie in eigen land

Wil je luisteren naar vogelgezang en het geritsel van het blad in de bomen? Zoek je naar de ultieme rust in eigen land? Ga dan op natuurvakantie met Logeren bij de Boswachter. Laat de drukte van het dagelijkse leven achter en omarm de prachtige natuur. Boek een kampeerplaats op een van onze natuurkampeerterreinen en ontdek de mooiste plekken in Nederland.

Natuurvakanties in Nederland: Kamperen in de natuur

Geniet van de natuur in Nederland

Van het bos tot duinen en de zee, geniet van de natuur met een vakantie in eigen land. Wakker worden van al het moois van de natuur om je heen: de vogels, takken die bewegen en de eerste ochtendzon. Maak een lange boswandeling en kom ’s avonds thuis bij een sfeervol kampvuur in de vuurhut. Geniet volop van een onvergetelijke natuurvakantie.


Rustgevend kamperen in de natuur

Ga kamperen met Logeren bij de Boswachter in de natuur op een van onze natuurkampeerterreinen. Kom samen met je vrienden of familie en geniet van een heerlijke natuurvakantie. Je hebt bij ons keuze uit 20+ kampeerterreinen in de unieke natuur. Voor grotere groepen is er keuze uit verschillende groepskampeerterreinen.


Kom tot rust met een natuurvakantie

Een natuurvakantie is de ideale manier om te genieten van de natuur en de unieke omgeving te verkennen. Kom langs met je tent, caravan of camper en geniet midden in de natuur van alle schoonheid. Beleef een onvergetelijk avontuur met een natuurvakantie en laat het dagelijkse leven voor een moment achter je.


Geniet van je Natuurvakantie

Ben jij een natuurliefhebber en wil je graag eens ervaren hoe het is om in de ongerepte natuur te overnachten? Kom dan logeren bij de boswachter. Kies voor een unieke locatie midden in de natuur en geniet van jouw ultieme natuurvakantie. Waar wacht je nog op? Pak je spullen, boek jouw natuurvakantie bij Logeren bij de Boswachter.

Verder geïnspireerd raken