Logeren bij de Boswachter parkterrein
Logeren bij de Boswachter parkterrein

Klein maar fijn

Natuurkampeerterreinen met maximaal 30 plekken

Kleine campings

Houd je van een rustige omgeving? En wil je lekker uitwaaien op je eigen plekje? Dan is een kleine camping echt iets voor jou! Op een kleine camping kun je in een knusse en kleinschalige omgeving genieten van de rust. Organiseer je eigen vakantie en vergeet even de drukte om je heen. Kampeer op een terrein dat je zelf kiest en dat het beste bij jou past. Bij Logeren bij de Boswachter vind je altijd een unieke omgeving voor jou!

Ontdek de charme van een kleine camping

Stel je voor dat je ontsnapt aan de hectiek van het dagelijks leven en jezelf onderdompelt in een rustgevende omgeving midden in de natuur. Hier verlies je jezelf in het geknisper van de bladeren en het geritsel van dieren zoals egels of herten. Laad jezelf en je gezelschap even helemaal op. Voor de kleintjes biedt een kleine camping een speelparadijs waar avontuur en veiligheid hand in hand gaan. Boek bijvoorbeeld een rustgevende vakantie op natuurkampeerterrein Leenderbos, waar je geniet van bijzondere natuur aan de Belgische grens!


Word wakker in de natuur

Wakker worden door de opkomende zon of het geluid van dieren om je heen klinkt niet verkeerd, toch? Opstaan met behulp van natuurlijk licht stemt je lichaam af op een natuurlijk ritme en zorgt ervoor dat je echt even tot jezelf komt, nog voordat je de dag begint. Of je nu ontspant in de schaduw van de vele bomen of op verkenning gaat tijdens een wandeling.


Kies, ontdek en geniet!

De keuze voor jouw vakantie ligt volledig in je eigen handen. Of je nu kiest voor een tent, camper of caravan, de beslissing is helemaal aan jou. Al onze 22 natuurkampeerterreinen bieden een weelderige omgeving, waar vrijheid en rust samenkomen. Kies je voor back to basic, of houd je van moderne gemakken? Jij stemt de vakantie volledig af op jouw voorkeur!


Volop activiteiten, ook op een kleine camping

Ontdek de serene natuur te voet of met de fiets. Dwaal door de grote bossen of over de duinen en volg de fietsroutes om de omgeving te verkennen. Bij koudere avonden biedt een kampvuur een gezellige uitkomst voor ontspanning. Geef zelf vorm aan je vakantie met activiteiten die je energie geven. Boek nu jouw vakantie op één van de kleine campings en vind het perfecte kampeerplekje bij Logeren bij de Boswachter.