Logeren bij de Boswachter parkterrein
Logeren bij de Boswachter parkterrein

Kamperen op eigen bodem

Ga op kampeervakantie in de mooiste natuurgebieden van Nederland

Kampeervakantie

Op kampeervakantie in de mooiste natuurgebieden van Nederland, dan ga je logeren bij de boswachter. Op de natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer sta je middenin de natuur, kan je genieten van de rust en de omgeving om je heen. Met je partner, met je kinderen of vrienden en familie. Iedere ochtend wakker worden van de opkomende zon en het gezang van de vogels, een kampeervakantie op een natuurkampeerterrein ben je écht even helemaal weg uit de bewoonde wereld.

Kampeerterreinen van Staatsbosbeheer in Nederland

Kampeervakantie met kinderen

Op kampeervakantie bij Staatsbosbeheer is alsof je kampeert met de grootste speeltuin in je achtertuin: de natuur. Logeren bij de boswachter is dan ook ontzettend leuk om met kinderen te doen. Verschillende natuurkampeerterreinen zijn extra geschikt voor kinderen, zoals De Kijl in het Sleenerzand, De Vlagberg in boswachterij Sint-Anthonis of natuurkampeerterrein Groesbeek in het Rijk van Nijmegen. Jullie kinderen zullen niet uitgepraat raken over hun kampeervakantie.

Met vrienden op kampeervakantie

Bij Logeren bij de boswachter kan je bij het reserveren een voorkeursplek boeken, waardoor je zeker weet dat je naast je vrienden op het natuurkampeerterrein staat. Wil je op kampeervakantie met nog meer vrienden en familie? Kijk dan eens bij onze groepskampeerterreinen. Zo kan je overnachten in Uteringskamp, middenin het Hart van Drenthe. Of kies voor De Banken bij het Horsterwold in Flevoland. Zelfs op de Waddeneilanden kan je met een groep terecht voor een kampeervakantie: De Lange Paal op Vlieland of Swartduin op Terschelling.


Kampeervakantie in de natuur

Kamperen aan het water, middenin de bossen, langs de heide of tussen de duinen. Een kampeervakantie bij Staatsbosbeheer brengt je dichterbij de natuur dan ooit. Wakker worden van het zonlicht op het tentdoek, het vrolijke gekwetter van vogels bij je ontbijt, en lange wandeling door het bos na de lunch en een heldere sterrenhemel voor het slapengaan. Kom logeren bij de boswachter en je kampeervakantie staat garant voor rust, ruimte en genieten van de natuur.

Kamperen in Nederland

Voor een kampeervakantie in de natuur hoef je niet urenlang in een auto te zitten, op weg naar een bestemming in het buitenland. Nee, de mooiste kampeerterreinen vind je gewoon in de Nederlandse natuur. De natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer liggen in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Wat dacht je van het Drents-Friese Wold, de Veluwe of bij de Maasduinen? Of pak de veerboot en ga voor je kampeervakantie naar de Waddeneilanden.