Wil je hier kamperen? Maak je keuzes
Aankomst
Vertrek
Op basis van de gekozen datum en/of kampeermiddel is onderstaand niet beschikbaar

Plek zonder stroom, hond niet toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek zonder stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek met stroom, hond niet toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek met stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Het Veerse Gat

8,7
Veerse gat. 2021
Locatie en informatie

Locatie:

Landschuurweg 5B

4351 RR Veere

 

Omschrijving:

Kom kamperen langs de watertjes van het Veerse Bos op kampeerterrein Het Veerse Gat in Zeeland. Krabben vangen op het strand en genieten van de geweldige streekproducten.

Niemand verveelt zich op het Veerse Gat!

 

Kamperen bij het Veerse Bos

Op Het Veerse Gat kun je kamperen tussen de bomen en watertjes van het Veerse Bos. Er zijn een paar kleine velden, maar de meeste kampeerplaatsen liggen verspreid in het bos. Een ideale plek voor rustzoekers. Huttenbouwers vermaken zich hier uitstekend met de andere kinderen.

  

Het Veerse Gat biedt plekken met en zonder stroom, er is een sanitair gebouw en er zijn plekken te reserveren waar je de hond mee mag nemen. Reserveren is tijdens het hoogseizoen zeer wenselijk.

 

Kamperen op Walcheren

Het Veerse Gat ligt op Walcheren. Ooit een eiland, nu een beschut landschap achter hoge duinen en zware dijken. Een landschap met vele gezichten, met de mooiste stranden van Nederland, beboste buitenplaatsen, polders en grillige kreken. Je maakt hier de mooiste fiets- en wandeltochten.

  

Op pad met de boswachter

Onze boswachter laat je graag kennis maken met de vele diersoorten in die gebied. Eén ervan is de zwartkop, die je vaak al heel vroeg hoort. Grote kans dat je hier gewekt wordt door hun prachtig parelende zang. ’s Winters zitten zwartkoppen meestal in Afrika, maar in de zomer is het een van onze meest opvallende bosvogels. Vooral daar waar veel struiken staan, kun je ze horen. Het mannetje heeft een zwart petje, die van het vrouwtje is roodbruin. Wil je ze zien? Gewoon voorzichtig op het geluid af gaan.

 

Activiteiten op Walcheren

Elk seizoen worden er activiteitengeorganiseerd op Walcheren. Zelf op pad door het natuurgebied van Walcheren kan natuurlijk ook. In deze omgeving kan je ook heerlijk wandelen, ben je nog op zoek naar leuke routes? Kijk dan eens bij de Boswachterspaden van Staatsbosbeheer, hier treed je in de voetsporen van de boswachter!  

 

De plekken 63, 64 en 65 liggen niet direct aan het water. De toegangsbrug kan voertuigen(campers) van maximiaal 3,5 ton aan.

Voor het reserveren is een vouwwagen gelijk aan een camper/caravan. Maak je gebruik van stroom dan is het aan te raden om een lange stroomkabel mee te nemen (40/50 meter).

 

Lees meer
  • Mooie plekken aan de kreek
  • Dichtbij het stadje Veere
  • Vuurplaats aan het water
397  Beoordelingen, het Veerse Gat
8,7
Prijs/kwaliteit verhouding
8,4
Staat van het sanitair
8,5
Ligging en omgeving
9,2
Rust en ruimte
9
Heerlijke natuurbeleving
Rustige, heerlijk in de natuur. Genoten van de vogels sochtends. Een waar koor! Top!
8,9
Uitgestelde vakantie
Mooi terreintjes aan het water en fijne medewerkers van staatsbosbeheer
9,1
Prachtige camping
Prachtige camping. Goede service. Schoon toiletgebouw. Mooie ruime plaatsen. Aanrader!
7,8
Fijne, mooie plek
Ik heb met mijn twee dochters een paar hele fijne dagen gekampeerd aan het water op het Veerse Gat. Het was koud, maar door de zon overdag goed te doen. De plek was prachtig: ruim en met bomen afgebakend, het terrein mooi en goed onderhouden. De camping wordt bestierd door mensen die goed voor hun gasten zorgen. Had nog niet eerder een schoonmaakster gezien die het sanitair zo blinkend boent. En de beheerders Eddie en Willem maakten het helemaal af. Mijn dochter verloor de sleutel van een kluisje en liet bij het zoeken de autosleutel in de afgesloten auto liggen. Dankzij de hulp van Eddie en Willem was het drama een stuk minder groot dan het had kunnen zijn en was een dag extra blijven geen straf. Kortom: aanrader, dat Veerse Gat.
8,5
evaluatie
wij hebben genoten van een 9-daags verblijf op camping het Veerse Gat bij Veere. we hebben veel gewandeld langs het strand en door de duingebieden en ook gefietst over Walcheren en het rondje Veerse meer.
8,1