Wil je hier kamperen? Maak je keuzes
Aankomst
Vertrek
Op basis van de gekozen datum en/of kampeermiddel is onderstaand niet beschikbaar

Plek zonder stroom, hond niet toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek zonder stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek met stroom, hond niet toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek met stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Het Veerse Gat

8,7
Het Veerse gat 2020
Locatie en informatie

Locatie:

Landschuurweg 5B

4351 RR Veere

 

Omschrijving:

Kom kamperen langs de watertjes van het Veerse Bos op kampeerterrein Het Veerse Gat in Zeeland. Krabben vangen op het strand en genieten van de geweldige streekproducten.

Niemand verveelt zich op het Veerse Gat!

 

Kamperen bij het Veerse Bos

Op Het Veerse Gat kun je kamperen tussen de bomen en watertjes van het Veerse Bos. Er zijn een paar kleine velden, maar de meeste kampeerplaatsen liggen verspreid in het bos. Een ideale plek voor rustzoekers. Huttenbouwers vermaken zich hier uitstekend met de andere kinderen.

  

Het Veerse Gat biedt plekken met en zonder stroom, er is een sanitair gebouw en er zijn plekken te reserveren waar je de hond mee mag nemen. Reserveren is tijdens het hoogseizoen zeer wenselijk.

 

Kamperen op Walcheren

Het Veerse Gat ligt op Walcheren. Ooit een eiland, nu een beschut landschap achter hoge duinen en zware dijken. Een landschap met vele gezichten, met de mooiste stranden van Nederland, beboste buitenplaatsen, polders en grillige kreken. Je maakt hier de mooiste fiets- en wandeltochten.

  

Op pad met de boswachter

Onze boswachter laat je graag kennis maken met de vele diersoorten in die gebied. Eén ervan is de zwartkop, die je vaak al heel vroeg hoort. Grote kans dat je hier gewekt wordt door hun prachtig parelende zang. ’s Winters zitten zwartkoppen meestal in Afrika, maar in de zomer is het een van onze meest opvallende bosvogels. Vooral daar waar veel struiken staan, kun je ze horen. Het mannetje heeft een zwart petje, die van het vrouwtje is roodbruin. Wil je ze zien? Gewoon voorzichtig op het geluid af gaan.

 

Activiteiten op Walcheren

Elk seizoen worden er activiteitengeorganiseerd op Walcheren. Zelf op pad door het natuurgebied van Walcheren kan natuurlijk ook. In deze omgeving kan je ook heerlijk wandelen, ben je nog op zoek naar leuke routes? Kijk dan eens bij de Boswachterspaden van Staatsbosbeheer, hier treed je in de voetsporen van de boswachter!  

 

De plekken 49,50 en 51 liggen niet direct aan het water. De toegangsbrug kan voertuigen(campers) van maximiaal 3,5 ton aan.

Voor het reserveren is een vouwwagen gelijk aan een camper/caravan. Maak je gebruik van stroom dan is het aan te raden om een lange stroomkabel mee te nemen (40/50 meter).

 

Lees meer
  • Mooie plekken aan de kreek
  • Dichtbij het stadje Veere
  • Vuurplaats aan het water
317  Beoordelingen, het Veerse Gat
8,7
Prijs/kwaliteit verhouding
8,4
Staat van het sanitair
8,3
Ligging en omgeving
9,2
Rust en ruimte
9
Geen sanitair per 15 juni
Prachtig gelegen camping, mooie plekken voor campers en tenten. Jammergenoeg was deze camping nog niet per 15 juni geopend met de sanitaire voorzieningen.
5,4
even weg
Een paar dagen buiten zoals we zelf lang gewoond hebben.
8,6
Weekje camperen.
Heerlijk rustige camping, veel wandel mogelijkheden en mooie fietsroutes in de buurt. In het weekend best druk maar ook gezellig.
9
Mwah
We waren er in corona tijd, een verlaten camping zonder sanitaire. Het was er prachtig en rustig. Echter, later in de week moesten we onze plek delen (nr30), die echt niet zo groot is dat twee campers er lekker op staan. Ik snap nog steeds niet waarom zij naast ons werden ingedeeld op deze krappe plek terwijl het er zo stil was. Op de plattegrond lijk je met plek 30 aan het water te zitten, maar daar zit bossage tussen. Geen sanitair gebruikt, dus geen zicht daarop. Kano laag helaas aan de ketting, het is een mooie plek in te kanoën. Als je een hond hebt, je loopt zo het terrein af het bos in.
7,1
Rust in de natuur
Heerlijk verblijf op prachtig terrein. 3 plaatsen gehad gedurende 1 week. Twee hele mooie maar ook een te kleine. Veel wandel, fiets en kano mogelijkheden vanaf de camper. Middelburg (8 km) prachtige stad, Neeltje Jans op korte afstand. Vriendelijke “meedenkende” boswachter
9,3