Kamperen in Zeeland

Kamperen in Zeeland, dat is water aan alle kanten genieten van de mooiste zonsondergangen. Laat je betoveren door prachtige vergezichten, ga op zoek naar watervogels of wandel door de bossen. Als je gaat kamperen in Zeeland dan heb je veel te genieten. Zet je tent op, op het natuurkampeerterrein het Veerse gat of ga vrij kamperen in Zeeuws-Vlaanderen. Kom tot rust en geniet!

Aankomst

Aankomst

Vertrek

Vertrek

Camper/caravan

Stroom

Huisdieren

Aankomst
Vertrek
Vul eerst een aankomstdatum en vertrekdatum in.

Camper/caravan

Neem je een camper of caravan mee?

Stroom

Wil je stroom op de kampeerplek?

Huisdieren

Neem je een hond mee?

Het Veerse Gat

8,4
Het Veerse Gat-2016
Locatie en informatie

Locatie:

Landschuurweg 5B

4351 RR Veere

 

Omschrijving:

Kom kamperen langs de watertjes van het Veerse Bos op kampeerterrein Het Veerse Gat in Zeeland. Krabben vangen op het strand, kanoën en genieten van de geweldige streekproducten.

Niemand verveelt zich op het Veerse Gat!

 

Kamperen bij het Veerse Bos

Op Het Veerse Gat kun je kamperen tussen de bomen en watertjes van het Veerse Bos. Er zijn een paar kleine velden, maar de meeste kampeerplaatsen liggen verspreid in het bos. Een ideale plek voor rustzoekers. Huttenbouwers vermaken zich hier uitstekend met de andere kinderen.

  

Het Veerse Gat biedt plekken met en zonder stroom, er is een sanitair gebouw en er zijn plekken te reserveren waar je de hond mee mag nemen. Reserveren is tijdens het hoogseizoen zeer wenselijk.

 

Kamperen op Walcheren

Het Veerse Gat ligt op Walcheren. Ooit een eiland, nu een beschut landschap achter hoge duinen en zware dijken. Een landschap met vele gezichten, met de mooiste stranden van Nederland, beboste buitenplaatsen, polders en grillige kreken. Je maakt hier de mooiste fiets- en wandeltochten.

 

 

Op pad met de boswachter

Onze boswachter laat je graag kennis maken met de vele diersoorten in die gebied. Eén ervan is de zwartkop, die je vaak al heel vroeg hoort. Grote kans dat je hier gewekt wordt door hun prachtig parelende zang. ’s Winters zitten zwartkoppen meestal in Afrika, maar in de zomer is het een van onze meest opvallende bosvogels. Vooral daar waar veel struiken staan, kun je ze horen. Het mannetje heeft een zwart petje, die van het vrouwtje is roodbruin. Wil je ze zien? Gewoon voorzichtig op het geluid af gaan.

 

Activiteiten op Walcheren

Wil je weten wat voor activiteiten je kunt vinden op Walcheren, of wil je meer weten over het natuurgebied Klik hier

 

Middelburg – 800 jaar stad

In 2017 viert Middelburg 800 jaar stadsrechten.

 

Het jubileumjaar staat bol van activiteiten en mocht

je gaan kamperen op natuurkampeerterrein Het Veerse Gat,

kunt u ook meteen ‘doorreizen’ naar de stadsgeschiedenis

van Middelburg. Vanaf april t/m november 2017, zijn er 8 avonden lezingen, 8 onderwerpen waar in 800 jaar historie van de provinciehoofdstad aan bod komt. Aan de hand van thema’s en sprekende gebeurtenissen kun je deze boeien reis meemaken.

Voor data en reserveringen: www.agendaz.nl

 

Maar er is veel meer te doen deze provinciehoofdstad, voor jong en oud. Voor meer info en een blik in de agenda voor vele andere activiteiten: www.middelburg800.com

 

De plekken 46,47 en 48 liggen niet direct aan het water. De toegangsbrug kan voertuigen(campers) van maximiaal 3,5 ton aan. Maak je gebruik van stroom dan is het aan te raden om een lange stroomkabel mee te nemen (40/50 meter).

Lees meer
  • Mooie plekken aan de kreeg
  • Kano's te huur op het terrein
  • Vuurplaats aan het water
54  Beoordelingen, het Veerse Gat
8,4
Prijs/kwaliteit verhouding
8,2
Staat van het sanitair
8
Ligging en omgeving
9,1
Rust en ruimte
8,9
M. Damman
fijne vakantie
28-10-2016
8,4
T. Jonker
late zomer
24-10-2016 Mm
6,9
DC van Soelen
Natuur
20-10-2016 Weekend ivm reunie in Vlissingen. Rust, natuur, Veere is natuurlijk en prachtig.Camping in orde, avontuurlijk.Plek? ik hou niet zo van afgesloten plekjes, liever op een open veld met wat contact. Beetje onpersoonlijk bij aankomst. 'Toetsen' aantikken werkt slecht, ondanks aanwijzingen. Ekotoiletten prima! Betaalbaar in verhouding tot
7,8
wpm mahler
weekend veerse gat
17-10-2016 fijn weekend gehad.
8,2
EAIM van den Berg
Zo stil kan Nederland zijn (als ook de vogels slapen)
17-10-2016 Omdat dit weekend nazomerse temperaturen werden beloofd - misschien wel de laatste van dit jaar, het is immers al half oktober - zocht ik een kampeerplek op Walcheren in de buurt van Middelburg (museumbezoek) en Veere (varen en een stadwandeling). Bij toeval kwam ik op de site van logerenbijdeboswachter. Het was slechts voor 1 nachtje, maar genoeg om dit kampeerconcept met enthousiasme te omarmen: rust en eenvoud in een prachtige omgeving. Zo is kamperen bedoeld!
6,9
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.