Wil je hier kamperen? Maak je keuzes
Aankomst
Vertrek
Onderstaande voldoet niet aan je wensen of is niet beschikbaar

Plek zonder stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek zonder stroom, hond niet toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek met stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek met stroom, hond niet toegestaan

Kies je kampeermiddel

Het Veerse Gat

8,6
hetveersegat2018
Locatie en informatie

LET OP:

  • Wegens groot onderhoud is het kamperterrein tot 27 april gesloten.
  •  De pleknummering op het kampeerterrein is gewijzigd.

 

Locatie:

Landschuurweg 5B

4351 RR Veere

 

Omschrijving:

Kom kamperen langs de watertjes van het Veerse Bos op kampeerterrein Het Veerse Gat in Zeeland. Krabben vangen op het strand, kanoën en genieten van de geweldige streekproducten.

Niemand verveelt zich op het Veerse Gat!

 

Kamperen bij het Veerse Bos

Op Het Veerse Gat kun je kamperen tussen de bomen en watertjes van het Veerse Bos. Er zijn een paar kleine velden, maar de meeste kampeerplaatsen liggen verspreid in het bos. Een ideale plek voor rustzoekers. Huttenbouwers vermaken zich hier uitstekend met de andere kinderen.

  

Het Veerse Gat biedt plekken met en zonder stroom, er is een sanitair gebouw en er zijn plekken te reserveren waar je de hond mee mag nemen. Reserveren is tijdens het hoogseizoen zeer wenselijk.

 

Kamperen op Walcheren

Het Veerse Gat ligt op Walcheren. Ooit een eiland, nu een beschut landschap achter hoge duinen en zware dijken. Een landschap met vele gezichten, met de mooiste stranden van Nederland, beboste buitenplaatsen, polders en grillige kreken. Je maakt hier de mooiste fiets- en wandeltochten.

  

Op pad met de boswachter

Onze boswachter laat je graag kennis maken met de vele diersoorten in die gebied. Eén ervan is de zwartkop, die je vaak al heel vroeg hoort. Grote kans dat je hier gewekt wordt door hun prachtig parelende zang. ’s Winters zitten zwartkoppen meestal in Afrika, maar in de zomer is het een van onze meest opvallende bosvogels. Vooral daar waar veel struiken staan, kun je ze horen. Het mannetje heeft een zwart petje, die van het vrouwtje is roodbruin. Wil je ze zien? Gewoon voorzichtig op het geluid af gaan.

 

Activiteiten op Walcheren

Elk seizoen worden er activiteitengeorganiseerd op Walcheren. Zelf op pad door het natuurgebied van Walcheren kan natuurlijk ook. 

 

Middelburg – 800 jaar stad

In 2017 viert Middelburg 800 jaar stadsrechten.

 

Het jubileumjaar staat bol van activiteiten en mocht

je gaan kamperen op natuurkampeerterrein Het Veerse Gat,

kunt u ook meteen ‘doorreizen’ naar de stadsgeschiedenis

van Middelburg. Vanaf april t/m november 2017, zijn er 8 avonden lezingen, 8 onderwerpen waar in 800 jaar historie van de provinciehoofdstad aan bod komt. Aan de hand van thema’s en sprekende gebeurtenissen kun je deze boeien reis meemaken.

Voor data en reserveringen: www.agendaz.nl

 

Maar er is veel meer te doen deze provinciehoofdstad, voor jong en oud. Voor meer info en een blik in de agenda voor vele andere activiteiten: www.middelburg800.com

 

De plekken 46,47 en 48 liggen niet direct aan het water. De toegangsbrug kan voertuigen(campers) van maximiaal 3,5 ton aan.

Voor het reserveren is een vouwwaagen gelijk aan een camper/caravan. Maak je gebruik van stroom dan is het aan te raden om een lange stroomkabel mee te nemen (40/50 meter).

Lees meer
  • Mooie plekken aan de kreek
  • Kano's te huur op het terrein
  • Vuurplaats aan het water
28  Beoordelingen, het Veerse Gat
8,6
Prijs/kwaliteit verhouding
8,3
Staat van het sanitair
8,1
Ligging en omgeving
9,3
Rust en ruimte
8,5
Theo Theo Mattijssen
genieten
23-10-2017 Na een onrustige eerste avond en nacht, door luidruchtige buren, een schitterende week gehad. Carla wees ons daarna een magnifieke plek met veel uitzicht. Thanks daarvoor. Het weer liet zich van de beste kant zien zodat wij volop genoten hebben.
8,6
AJ van Oudheusden
Fantastisch weekend!
2-10-2017 Eind september zijn wij gaan kamperen. Maar het weer was met ons. Wat een mooie camping. Schoon sanitair. Mooi gebied als je van wandelen houdt. En een bezoekje aan Veere kun je dan ook niet links laten liggen.
7,9
M Hollaers
Ruime plaatsen, groene omgeving
15-9-2017 Door de vele regen is onze vakantie in het water gevallen. Dat lag niet aan plek 25 bij Het Veerse Gat, hoewel daar weinig zon doordringt waardoor de bodem nat bleef. Op den duur droogde er niets meer in de voortent. Sanitairvoorziening is niets voor ons. 3 dames/heren toiletten en 3 douches voor de hele camping is bij volledige bezetting te weinig. Beheerders zijn sympathieke, hulpvaardige en inlevende mensen. Bordjes en teksten van hen getuigen van betrokkenheid, empathische en zelfs dichterlijke vermogens. Veel kabaal van kinderen in het weekend, en zaterdagavond housemuziek van een nabijgelegen camping of woonhuis. Met beter weer is het vast goed toeven.
6,8
E.I. Edelman-de Heer
Zeldzaam in Zeeland; zuinig op zijn
11-9-2017 Eem paar heerlijke zomerse dagen in Zeeland beleefd . Fijne, rustige camping in een overigens bomvol Zeeland (we waren een beetje verbaasd dat het overal nog zo druk was, maar dus niet op de camping bij de boswachter).
9
A. Besselink
rust
11-9-2017 na een week fietsen in Frankrijk zijn we hier heerlijk tot rust gekomen. Wij komen zeker terug
7,3

Kamperen in Zeeland

Kamperen in Zeeland, dat is water aan alle kanten genieten van de mooiste zonsondergangen. Laat je betoveren door prachtige vergezichten, ga op zoek naar watervogels of wandel door de bossen. Als je gaat kamperen in Zeeland dan heb je veel te genieten. Zet je tent op, op het natuurkampeerterrein het Veerse gat of ga vrij kamperen in Zeeuws-Vlaanderen. Kom tot rust en geniet!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.