Wil je hier kamperen? Maak je keuzes
Aankomst
Vertrek
Onderstaande voldoet niet aan je wensen of is niet beschikbaar

Plek zonder stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek zonder stroom, hond niet toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek met stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek met stroom, hond niet toegestaan

Kies je kampeermiddel

Het Veerse Gat

8,8
Veerse Gat
Locatie en informatie

LET OP:

  •  De pleknummering op het kampeerterrein is gewijzigd.

 

Locatie:

Landschuurweg 5B

4351 RR Veere

 

Omschrijving:

Kom kamperen langs de watertjes van het Veerse Bos op kampeerterrein Het Veerse Gat in Zeeland. Krabben vangen op het strand, kanoën en genieten van de geweldige streekproducten.

Niemand verveelt zich op het Veerse Gat!

 

Kamperen bij het Veerse Bos

Op Het Veerse Gat kun je kamperen tussen de bomen en watertjes van het Veerse Bos. Er zijn een paar kleine velden, maar de meeste kampeerplaatsen liggen verspreid in het bos. Een ideale plek voor rustzoekers. Huttenbouwers vermaken zich hier uitstekend met de andere kinderen.

  

Het Veerse Gat biedt plekken met en zonder stroom, er is een sanitair gebouw en er zijn plekken te reserveren waar je de hond mee mag nemen. Reserveren is tijdens het hoogseizoen zeer wenselijk.

 

Kamperen op Walcheren

Het Veerse Gat ligt op Walcheren. Ooit een eiland, nu een beschut landschap achter hoge duinen en zware dijken. Een landschap met vele gezichten, met de mooiste stranden van Nederland, beboste buitenplaatsen, polders en grillige kreken. Je maakt hier de mooiste fiets- en wandeltochten.

  

Op pad met de boswachter

Onze boswachter laat je graag kennis maken met de vele diersoorten in die gebied. Eén ervan is de zwartkop, die je vaak al heel vroeg hoort. Grote kans dat je hier gewekt wordt door hun prachtig parelende zang. ’s Winters zitten zwartkoppen meestal in Afrika, maar in de zomer is het een van onze meest opvallende bosvogels. Vooral daar waar veel struiken staan, kun je ze horen. Het mannetje heeft een zwart petje, die van het vrouwtje is roodbruin. Wil je ze zien? Gewoon voorzichtig op het geluid af gaan.

 

Activiteiten op Walcheren

Elk seizoen worden er activiteitengeorganiseerd op Walcheren. Zelf op pad door het natuurgebied van Walcheren kan natuurlijk ook. 

 

De plekken 49,50 en 51 liggen niet direct aan het water. De toegangsbrug kan voertuigen(campers) van maximiaal 3,5 ton aan.

Voor het reserveren is een vouwwaagen gelijk aan een camper/caravan. Maak je gebruik van stroom dan is het aan te raden om een lange stroomkabel mee te nemen (40/50 meter).

 

Dag van de Kampvuur Muzikant:

Op 30 juni vindt de Dag van de Kampvuur Muzikant plaats bij kampeerterrein het Veerse Gat Tijdens het kampvuur kan je dan genieten van de muzikale talenten van de deelnemers. Meer informatie over dit evenement vind je hier.

Lees meer
  • Mooie plekken aan de kreek
  • Kano's te huur op het terrein
  • Vuurplaats aan het water
8  Beoordelingen, het Veerse Gat
8,8
Prijs/kwaliteit verhouding
8,4
Staat van het sanitair
8,3
Ligging en omgeving
8,9
Rust en ruimte
8,9
Theo Theo Mattijssen
genieten
23-10-2017 Na een onrustige eerste avond en nacht, door luidruchtige buren, een schitterende week gehad. Carla wees ons daarna een magnifieke plek met veel uitzicht. Thanks daarvoor. Het weer liet zich van de beste kant zien zodat wij volop genoten hebben.
8,6
AJ van Oudheusden
Fantastisch weekend!
2-10-2017 Eind september zijn wij gaan kamperen. Maar het weer was met ons. Wat een mooie camping. Schoon sanitair. Mooi gebied als je van wandelen houdt. En een bezoekje aan Veere kun je dan ook niet links laten liggen.
7,9
A Havermans
Veerse Gat
27-8-2017 Fijne, goed verzorgde camping! Lieve boswachter die je goed helpt wanneer het boeken niet helemaal goed is gegaan en je een vouwwagen bij hebt ipv een tentje.
8,9
E.A.J. Vonk
Veerse Gat
27-8-2017 We hadden gereserveerd voor een nacht maar uiteindelijk niet gegaan. Dit heeft niets te maken met het Veerse Gat, want we komen er erg graag.
8,9
A. Noppers
Geweldig
24-8-2017 Schitterend terrein al bij de boeking werden we goed geholpen
8,8

Kamperen in Zeeland

Kamperen in Zeeland, dat is water aan alle kanten genieten van de mooiste zonsondergangen. Laat je betoveren door prachtige vergezichten, ga op zoek naar watervogels of wandel door de bossen. Als je gaat kamperen in Zeeland dan heb je veel te genieten. Zet je tent op, op het natuurkampeerterrein het Veerse gat of ga vrij kamperen in Zeeuws-Vlaanderen. Kom tot rust en geniet!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.