Kamperen in Zeeland

Kamperen in Zeeland, dat is water aan alle kanten genieten van de mooiste zonsondergangen. Laat je betoveren door prachtige vergezichten, ga op zoek naar watervogels of wandel door de bossen. Als je gaat kamperen in Zeeland dan heb je veel te genieten. Zet je tent op, op het natuurkampeerterrein het Veerse gat of ga vrij kamperen in Zeeuws-Vlaanderen. Kom tot rust en geniet!

Aankomst

Aankomst

Vertrek

Vertrek

Camper/caravan

Stroom

Huisdieren

Aankomst
Vertrek
Vul eerst een aankomstdatum en vertrekdatum in.

Camper/caravan

Neem je een camper of caravan mee?

Stroom

Wil je stroom op de kampeerplek?

Huisdieren

Neem je een hond mee?

Het Veerse Gat

8,4
Het Veerse Gat-2016
Locatie en informatie

Locatie:

Landschuurweg 5B

4351 RR Veere

 

Omschrijving:

Kom kamperen langs de watertjes van het Veerse Bos op kampeerterrein Het Veerse Gat in Zeeland. Krabben vangen op het strand, kanoën en genieten van de geweldige streekproducten.

Niemand verveelt zich op het Veerse Gat!

 

Kamperen bij het Veerse Bos

Op Het Veerse Gat kun je kamperen tussen de bomen en watertjes van het Veerse Bos. Er zijn een paar kleine velden, maar de meeste kampeerplaatsen liggen verspreid in het bos. Een ideale plek voor rustzoekers. Huttenbouwers vermaken zich hier uitstekend met de andere kinderen.

  

Het Veerse Gat biedt plekken met en zonder stroom, er is een sanitair gebouw en er zijn plekken te reserveren waar je de hond mee mag nemen. Reserveren is tijdens het hoogseizoen zeer wenselijk.

 

Kamperen op Walcheren

Het Veerse Gat ligt op Walcheren. Ooit een eiland, nu een beschut landschap achter hoge duinen en zware dijken. Een landschap met vele gezichten, met de mooiste stranden van Nederland, beboste buitenplaatsen, polders en grillige kreken. Je maakt hier de mooiste fiets- en wandeltochten.

  

Op pad met de boswachter

Onze boswachter laat je graag kennis maken met de vele diersoorten in die gebied. Eén ervan is de zwartkop, die je vaak al heel vroeg hoort. Grote kans dat je hier gewekt wordt door hun prachtig parelende zang. ’s Winters zitten zwartkoppen meestal in Afrika, maar in de zomer is het een van onze meest opvallende bosvogels. Vooral daar waar veel struiken staan, kun je ze horen. Het mannetje heeft een zwart petje, die van het vrouwtje is roodbruin. Wil je ze zien? Gewoon voorzichtig op het geluid af gaan.

 

Activiteiten op Walcheren

Elk seizoen worden er activiteitengeorganiseerd op Walcheren. Zelf op pad door het natuurgebied van Walcheren kan natuurlijk ook. 

 

Middelburg – 800 jaar stad

In 2017 viert Middelburg 800 jaar stadsrechten.

 

Het jubileumjaar staat bol van activiteiten en mocht

je gaan kamperen op natuurkampeerterrein Het Veerse Gat,

kunt u ook meteen ‘doorreizen’ naar de stadsgeschiedenis

van Middelburg. Vanaf april t/m november 2017, zijn er 8 avonden lezingen, 8 onderwerpen waar in 800 jaar historie van de provinciehoofdstad aan bod komt. Aan de hand van thema’s en sprekende gebeurtenissen kun je deze boeien reis meemaken.

Voor data en reserveringen: www.agendaz.nl

 

Maar er is veel meer te doen deze provinciehoofdstad, voor jong en oud. Voor meer info en een blik in de agenda voor vele andere activiteiten: www.middelburg800.com

 

De plekken 46,47 en 48 liggen niet direct aan het water. De toegangsbrug kan voertuigen(campers) van maximiaal 3,5 ton aan.

Voor het reserveren is een vouwwaagen gelijk aan een camper/caravan. Maak je gebruik van stroom dan is het aan te raden om een lange stroomkabel mee te nemen (40/50 meter).

Lees meer
  • Mooie plekken aan de kreeg
  • Kano's te huur op het terrein
  • Vuurplaats aan het water
37  Beoordelingen, het Veerse Gat
8,4
Prijs/kwaliteit verhouding
8,5
Staat van het sanitair
7,8
Ligging en omgeving
9,1
Rust en ruimte
9,1
K.F. Fournier
Weekend natuur, vissen en bootje varen.
10-7-2017
8,2
A.J. Kabboord
Prachtige rustige omgeving vlak bij huis ...
28-6-2017 Prachtige rustige omgeving vlak bij huis ...
8,2
t van der valk
Top camping
22-6-2017 Gezellig gelegen, goed onderhouden kampeerterrein! Goed sanitair Super vriendelijke boswachter. Weet hebben het reuze fijn gehad en komen zeker terug!
8,2
D Feryn
Geweldig kampeerterrein - ietwat verwarrende procedure
19-6-2017 Geweldig kampeerterrein, plekjes mooi afgeschermd door groen, vlakbij het water. Was dat weekend heel veel volk, maar daar merk je bijna niks van (enkel bij het sanitair). Wel ietwat verwarrende procedures wanneer je ter plaatse nog extra gasten toevoegt, staan niet op geprinte sticker ...
8
AP Alberto Perego
Relaxing
19-6-2017 The campsite is very nicely kept, it's far enough from roads, farms etc, so all you hear are birds sounds. The amenities are clean and in perfect working conditions.
8,7
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.