Wil je hier kamperen? Maak je keuzes
Aankomst
Vertrek
Op basis van de gekozen datum en/of kampeermiddel is onderstaand niet beschikbaar

Plek zonder stroom, hond niet toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek zonder stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek met stroom, hond niet toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek met stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Het Veerse Gat

8,8
Het Veerse gat 2020
Locatie en informatie

Locatie:

Landschuurweg 5B

4351 RR Veere

 

Omschrijving:

Kom kamperen langs de watertjes van het Veerse Bos op kampeerterrein Het Veerse Gat in Zeeland. Krabben vangen op het strand en genieten van de geweldige streekproducten.

Niemand verveelt zich op het Veerse Gat!

 

Kamperen bij het Veerse Bos

Op Het Veerse Gat kun je kamperen tussen de bomen en watertjes van het Veerse Bos. Er zijn een paar kleine velden, maar de meeste kampeerplaatsen liggen verspreid in het bos. Een ideale plek voor rustzoekers. Huttenbouwers vermaken zich hier uitstekend met de andere kinderen.

  

Het Veerse Gat biedt plekken met en zonder stroom, er is een sanitair gebouw en er zijn plekken te reserveren waar je de hond mee mag nemen. Reserveren is tijdens het hoogseizoen zeer wenselijk.

 

Kamperen op Walcheren

Het Veerse Gat ligt op Walcheren. Ooit een eiland, nu een beschut landschap achter hoge duinen en zware dijken. Een landschap met vele gezichten, met de mooiste stranden van Nederland, beboste buitenplaatsen, polders en grillige kreken. Je maakt hier de mooiste fiets- en wandeltochten.

  

Op pad met de boswachter

Onze boswachter laat je graag kennis maken met de vele diersoorten in die gebied. Eén ervan is de zwartkop, die je vaak al heel vroeg hoort. Grote kans dat je hier gewekt wordt door hun prachtig parelende zang. ’s Winters zitten zwartkoppen meestal in Afrika, maar in de zomer is het een van onze meest opvallende bosvogels. Vooral daar waar veel struiken staan, kun je ze horen. Het mannetje heeft een zwart petje, die van het vrouwtje is roodbruin. Wil je ze zien? Gewoon voorzichtig op het geluid af gaan.

 

Activiteiten op Walcheren

Elk seizoen worden er activiteitengeorganiseerd op Walcheren. Zelf op pad door het natuurgebied van Walcheren kan natuurlijk ook. In deze omgeving kan je ook heerlijk wandelen, ben je nog op zoek naar leuke routes? Kijk dan eens bij de Boswachterspaden van Staatsbosbeheer, hier treed je in de voetsporen van de boswachter!  

 

De plekken 49,50 en 51 liggen niet direct aan het water. De toegangsbrug kan voertuigen(campers) van maximiaal 3,5 ton aan.

Voor het reserveren is een vouwwagen gelijk aan een camper/caravan. Maak je gebruik van stroom dan is het aan te raden om een lange stroomkabel mee te nemen (40/50 meter).

 

Lees meer
  • Mooie plekken aan de kreek
  • Dichtbij het stadje Veere
  • Vuurplaats aan het water
287  Beoordelingen, het Veerse Gat
8,8
Prijs/kwaliteit verhouding
8,4
Staat van het sanitair
8,4
Ligging en omgeving
9,3
Rust en ruimte
9
Heerlijk vertoeven in het bos
Fijne camping midden in het bos,heerlijk wandelen. Een mooi nieuw sanitair gebouw, jammer dat deze camping dicht is in de winter.
9
Prettige plek
Wij hebben hier in de herfstvakantie gestaan. Op een fijne plek met electra. We waren blij dat er schelpenzand lag daar waar we onze camper neer moesten zetten anders was de grond misschien net iets te drassig. Het nieuwe toilet gebouw is super fijn! De douches en wastafels zijn lekker verwarmd en de toiletten zijn nog steeds buiten. We komen hier al een aantal jaartjes en zullen zeker blijven komen. Onze dochter heeft het hier altijd naar haar zin en de zee is dichtbij. (prima te fietsen)
7,6
Comfort en mooie natuur
Afgelopen weekend hebben wij een hele goede kampeerervaring opgedaan. Mooie camping, behulpzame boswachter, schitterend nieuw en warm toiletgebouw. De wind ruiste door de hoge bomen, heerlijk!
8,6
Veerse gat
De touwbrug vonden de kinderen spanend en leuk om te doen.
8,6
Mooi nieuw toilet gebouw
Fijne camping het toiletgebouw is echt heel mooi geworden! Jammer dat de boswachter van vorig jaar er niet meer is! We vonden het een beetje storend voor de rust dat er veel niet camping gasten over de camping liepen. Het lijkt alsof de camping een onderdeel is van een wandelpad? Daardoor voelt het ook niet heel veilig om je kampeerspullen onbeheerd achter te laten. Verder hele fijne camping, ruime plekken en veel te doen in de omgeving!
9,1

Online reserveren is dit hele seizoen verplicht. Je kunt niet op de bonnefooi komen, de trekkersvelden zijn gesloten. 

 

Mocht je selectie geen beschikbaarheid tonen dan is het terrein echt vol. Maak dan een andere datumkeuze of bekijk een ander terrein. 

Kom logeren bij de boswachter

Kamperen in het bos, dichtbij het water of in de duinen? Dat kan op één van de 23 natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer. Middenin de natuur kom je volledig tot rust en geniet je van alle dieren die hier leven. Ga je voor een natuurkampeerterrein met comfort, zoals een toiletgebouw en stroom? Of ga je liever back to basic? Ieder kampeerterrein is uniek en heeft zijn eigen mogelijkheden. Zo kan je in een tipitent logeren, op het water of in een boomhut! Beleef je eigen avontuur en kom logeren op één van de kampeerterreinen van Staatsbosbeheer.