Logeren bij de Boswachter parkterrein
Logeren bij de Boswachter parkterrein

Kampeerplannen gedwarsboomd?

De mogelijkheden als je toch niet kan komen kamperen

Je boeking wijzigen of annuleren

Nooit leuk. Heb je een vakantie in het vooruitzicht, en kan je plots niet gaan. De vriend met wie je gaat is ziek geworden, de camper staat bij de garage, of je hebt ruim van tevoren geboekt en nu blijkt dat je een bruiloft hebt. Annuleren dus. Toch?

Met wijzigen soms goedkoper uit

In de algemene voorwaarden (artikel 6) lees je dat je altijd annuleringskosten betaalt. En afhankelijk van wanneer je annuleert, bepaalt het de hoogte van de annuleringskosten. In de laatste 4 weken voor aankomst is dat 100% van je boeking. Super zuur, want A) je moet de volle mep betalen, en B) je vakantie gaat niet door. Gelukkig is er nog een alternatief: wijzigen. Tot 7 dagen voor aankomst kan je voor € 12,50 wijzigingskosten je reservering wijzigen en je kampeervakantie verschuiven naar een moment dat je wél kan. Je kan zelfs nog kiezen voor een ander terrein. Zo ben je niet al je geld kwijt en heb je nog steeds een vakantie in het vooruitzicht. Je kan overigens alleen verschuiven naar een moment in hetzelfde jaar. Zit je wel binnen die 7 dagen voor aankomst, dan wordt wijzigen gezien als annuleren en is er geen restitutie mogelijk.

Meer zekerheid? Kies een annuleringsverzekering

Met een annuleringsverzekering ben je verzekert voor de meest voorkomende redenen van annulering en is de kans groot dat je geen financiële schade hebt. Het is tenslotte al vervelend genoeg dat je vakantie niet door kan gaan. Deze annuleringsverzekering moet je zelf afsluiten bij een verzekeraar en is niet hetzelfde als je doorlopende reisverzekering.

Contact

Mocht je willen wijzigen of annuleren, neem dan contact op met ons Klant Contact Center. Dat kan per mail via logerenbijdeboswachter@staatsbosbeheer.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 op 030-6977749.