Tips voor het reserveren

Vanaf begin januari is het mogelijk om je boeking te maken voor het kampeerseizoen voor 2023. Maandag 9 januari vanaf 10.00 uur kan je reserveren voor de kampeerterreinen op de Wadden. Dinsdag 10 januari vanaf 10.00 uur kan je alle kampeerterreinen reserveren. We hebben hiervoor gekozen om de drukte op de website te spreiden. 

 

Voor we aan de tips beginnen, eerst een aantal wijzigingen ten opzichte van vorig jaar:

  • Alle terreinen op de Wadden zijn dit jaar op maandag te boeken, niet alleen Lange Paal;
  • We hebben een nieuw kampeermiddel waar je uit kan kiezen: de ′autotent′. Deze is voor auto′s met daktent of auto′s waar een tent aan de achter- of zijkant gekoppeld is;
  • Camperaars kiezen voortaan tussen kampeerbusje kleiner dan 6 meter of camper groter dan 6 meter. Zo weten we zeker dat iedereen op de juiste plek terechtkomt. 

 

Hieronder volgen een aantal tips om het boeken zo snel mogelijk te laten verlopen:

 

#1 Inloggegevens bij de hand! 

Heb je al eerder bij ons gekampeerd, log dan vóór 9 januari in op de website bij “Mijn logeren bij de boswachter” om je inloggegevens te controleren. Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je hier een nieuwe aanvragen. Doe dit niet vlak voordat het boeken gaat beginnen, want voor het moment supreme is de website even offline.  

Kom je voor het eerst bij ons kamperen? Dan maak je een account aan tijdens het reserveringsproces door aan te geven dat je nieuwe gast bent. 

 

#2 Heb geduld  

Is de website wat trager dan je gewend bent, dan is het erg druk op onze site. Als jij net als andere bezoekers op zowel je laptop, desktop, tablet als telefoon tegelijkertijd probeert te reserveren, dan snap je vast waar die extra drukte vandaan komt. Probeer het 15 minuutjes later nog eens. 

 

#3 Laat je verrassen door een andere plek

Er is genoeg plek voor iedereen. Soms is het helaas niet meer mogelijk om dat éne plekje te boeken. Laat je daarom eens verrassen door dit seizoen voor een ander plekje te kiezen. 

 

#4 Maak geen dubbele boekingen 

Wanneer je 'voor de zekerheid' meerdere (dubbele) boekingen maakt en deze vervolgens wilt annuleren, dan betaal je €25 annuleringskosten per boeking. Zonde natuurlijk! 

 

#5 Kies een groepskampeerterrein

Ben je al druk aan het afstemmen met familie en vrienden omdat je met z'n allen bij elkaar wil staan op het kampeerterrein? Dan moet je je plannen even aanpassen: voor een gezellig weekendje met vrienden en familie ben je bij onze reguliere natuurkampeerterreinen niet op het juiste adres. Hiervoor hebben we speciaal onze groepskampeerterreinen. Bekijk de groepskampeerterreinen en vul daar het aanvraagformulier in als je met een groep bij elkaar wil staan. 

 

#6 Reserveer online

Telefonisch reserveren is niet mogelijk, dit kan alleen online. Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan telefonisch contact op. Houd wel rekening met extra wachttijden. Je kunt ons ook mailen via logerenbijdeboswachter@staatsbosbeheer.nl.