Tips voor het reserveren

Vanaf begin januari is het mogelijk om je boeking te maken voor het kampeerseizoen voor 2022. Maandag 10 januari vanaf 10.00 uur kan je reserveren voor De Lange Paal op Vlieland. Dinsdag 11 januari vanaf 10.00 uur kan je voor alle kampeerterreinen reserveren. We hebben hiervoor gekozen om de drukte op de website te spreiden. 

 

Hieronder volgen een aantal tips om het boeken zo snel mogelijk te laten verlopen.

 

#1 Inloggegevens bij de hand! 

Heb je al eerder bij ons gekampeerd, log dan vóór 10 januari in op de website in “mijn logeren bij de boswachter” om je inloggegevens te controleren. Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je hier een nieuwe aanvragen. Zo ben je 10 of 11 januari goed voorbereid. Kom je voor het eerst bij ons kamperen dan maak je een account aan tijdens de reserveringsprocedure door aan te geven dat je nieuwe gast bent.

 

#2 Heb geduld  

Is de website wat trager dan je verwacht, dan is het erg druk op onze site. Probeer het 15 minuutjes later nog eens. 

 

#3 Laat je verrassen door een andere plek

Er is genoeg plek voor iedereen. Soms is het helaas niet meer mogelijk om dat éne plekje te boeken. Laat je daarom eens verrassen door dit seizoen voor een ander plekje te kiezen. 

 

#4 Maak geen dubbele boekingen 

Wanneer je meerdere boekingen maakt en deze vervolgens wilt annuleren zijn hier kosten aan verbonden. Zonde natuurlijk! 

 

#5 Reserveer online

Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Bellen mag maar houdt rekening met extra wachttijden. Heb je een andere vraag dan kan je ons ook altijd even mailen via logerenbijdeboswachter@staatsbosbeheer.nl