Wil je hier kamperen? Maak je keuzes
Aankomst
Vertrek
Op basis van de gekozen datum en/of kampeermiddel is onderstaand niet beschikbaar

Plek zonder stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek met stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Nieuw Soerel

8
Nieuw Soerel
Locatie en informatie

Locatie

Pasopweg 1

8072 PL Nunspeet

 

Omschrijving:

Kamperen midden in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, dat kan op natuurkampeerterrein Nieuw Soerel. Wie wil wandelen, fietsen of paardrijden kan hier z’n hart ophalen. En wie rond de schemering op pad gaat, maakt een goede kans op een ontmoeting met wild.

 

Beschut kamperen of met vrij uitzicht

Kampeerterrein Nieuw Soerel ligt op de Veluwe, ten zuiden van Nunspeet op een open plek in het bos. Je hebt de keuze uit een beschutte plek met uitkijk op de bosschages, of een plek met vrij uitzicht. Het natuurkampeerterrein biedt plek voor tenten, caravans en campers. ’s Avonds kun je genieten van een kampvuur bij de vuurhut.

 

Wild kijken of zwemmen

Bij warm weer biedt de Zandenplas verkoeling en voor een dagje uit is het vissersdorpje Elburg echt een aanrader. In de buurt van het natuurkampeerterrein is een wildkijkscherm. Wie hier stilletjes wacht, ziet de mooie bevolking van de Veluwe.

 

Op pad met de boswachter

Onze boswachter Frits Faber laat je graag kennis maken met de bewoners van de Veluwe. Een ontmoeting die je niet snel zult vergeten, is die met het wilde zwijn. Ze zijn vooral in de schemering actief. Je kunt ze hier niet alleen zien, maar ook horen én ruiken. Daar waar een rotte (groep zwijnen) is geweest, stinkt het soms een uur in de wind. En als een rotte op drift is, kun je hun gedraaf in de verte horen. Eigenlijk kampeer je hier dus midden tussen de wilde zwijnen.

 

Activiteiten op de Veluwe

Elk seizoen worden er activiteitengeorganiseerd op  de Veluwe. Zelf op pad in het natuurgebied de Veluwe kan natuurlijk ook.

 

 

Lees meer
  • Modern sanitair/vuurhut
  • Zwemplas Zandenplas
  • Wild spotten hert/zwijn
103  Beoordelingen, Nieuw Soerel
8
Prijs/kwaliteit verhouding
7,9
Staat van het sanitair
8
Ligging en omgeving
8,6
Rust en ruimte
8,4
K. Verschoor
Kamperen
18-4-2019 Even de rust opzoeken.
7,5
B Feijen
nachtje kamperen
18-4-2019
8,5
A.J. van Aa
Het was super!!
13-4-2019 Voor mij was het de eerste keer om op een camping te komen met een old timer camper. Maar ik vond het heel goed. De ruimte was prachtig. Sanitair keurig schoon. snel lekker warm water te verkrijgen. De elektrische palen staan soms wel erg ver weg en heb je dus veel kabel voor nodig.
9,1
k.s. van maren
Heerlijk plekje
10-4-2019 Het is geweldig dat je direct van de camping het natuurgebied in kan lopen. Groot pluspunt van deze camping is de mooie kampvuurplek!
7,5
E. Schoon
Fijn verblijf
9-4-2019 Rustige en ruime plekken, weer heerlijk genoten
8,6

Pasen

Vier Pasen op één van onze natuurkampeerterreinen! Wat is er leuker dan deze dagen samen door te brengen met familie of vrienden. Op één van onze kampeerterreinen middenin het bos of dichtbij het water zijn er genoeg mogelijkheden om er samen mooie dagen van te maken. De Paasdagen en misschien ook wel Goede vrijdag lenen zich er perfect voor om er een paar dagen op uit te trekken, struinen door de bossen of spelen met het water. Onze kampeerterreinen liggen alleen op een unieke plek. En de kinderen kunnen zich hier ook prima vermaken, maak hutten in het bos of neem een schepnet mee en ontdek wat er zowel in het water leeft. Op sommige terreinen kan je ook mee met de boswachter, hij vertelt je graag meer over zijn gebied en de dieren die hier wonen!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.