Wil je hier kamperen? Maak je keuzes
Aankomst
Vertrek
Op basis van de gekozen datum en/of kampeermiddel is onderstaand niet beschikbaar

Plek zonder stroom, hond niet toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek zonder stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek met stroom, hond niet toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek met stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Het Veerse Gat

8,6
Veerse gat. 2021
Locatie en informatie

Let op!

  • Niet geschikt voor campers langer dan 8 meter

 

Locatie:

Landschuurweg 5B

4351 RR Veere

 

Omschrijving:

Kom kamperen langs de watertjes van het Veerse Bos op kampeerterrein Het Veerse Gat in Zeeland. Krabben vangen op het strand en genieten van de geweldige streekproducten. Niemand verveelt zich op het Veerse Gat!

 

Het natuurkampeerterrein is geschikt voor campers met een lengte tot maximaal 8 meter en maximaal 3,5 ton.

 

Kamperen bij het Veerse Bos

Op Het Veerse Gat kun je kamperen tussen de bomen en watertjes van het Veerse Bos. Er zijn een paar kleine velden, maar de meeste kampeerplaatsen liggen verspreid in het bos. Een ideale plek voor rustzoekers. Huttenbouwers vermaken zich hier uitstekend met de andere kinderen.

  

Het Veerse Gat biedt plekken met en zonder stroom, er is een sanitair gebouw en er zijn plekken te reserveren waar je de hond mee mag nemen. Reserveren is tijdens het hoogseizoen zeer wenselijk.

 

Kamperen op Walcheren

Het Veerse Gat ligt op Walcheren. Ooit een eiland, nu een beschut landschap achter hoge duinen en zware dijken. Een landschap met vele gezichten, met de mooiste stranden van Nederland, beboste buitenplaatsen, polders en grillige kreken. Je maakt hier de mooiste fiets- en wandeltochten.

  

Op pad met de boswachter

Onze boswachter laat je graag kennis maken met de vele diersoorten in die gebied. Eén ervan is de zwartkop, die je vaak al heel vroeg hoort. Grote kans dat je hier gewekt wordt door hun prachtig parelende zang. ’s Winters zitten zwartkoppen meestal in Afrika, maar in de zomer is het een van onze meest opvallende bosvogels. Vooral daar waar veel struiken staan, kun je ze horen. Het mannetje heeft een zwart petje, die van het vrouwtje is roodbruin. Wil je ze zien? Gewoon voorzichtig op het geluid af gaan.

 

Activiteiten op Walcheren

Elk seizoen worden er activiteitengeorganiseerd op Walcheren. Zelf op pad door het natuurgebied van Walcheren kan natuurlijk ook. In deze omgeving kan je ook heerlijk wandelen, ben je nog op zoek naar leuke routes? Kijk dan eens bij de Boswachterspaden van Staatsbosbeheer, hier treed je in de voetsporen van de boswachter!  

 

De plekken 63, 64 en 65 liggen niet direct aan het water. De toegangsbrug kan voertuigen(campers) van maximaal 3,5 ton aan.

Voor het reserveren is een vouwwagen gelijk aan een camper/caravan. Maak je gebruik van stroom dan is het aan te raden om een lange stroomkabel mee te nemen (40/50 meter).

 

Lees meer
  • Mooie plekken aan de kreek
  • Dichtbij het stadje Veere
  • Vuurplaats aan het water
872  Beoordelingen, het Veerse Gat
8,6
Prijs/kwaliteit verhouding
8,3
Staat van het sanitair
8,6
Ligging en omgeving
9,2
Rust en ruimte
8,9
Een fijne camping, goed verzorgd en top camping beheerders
De camping ws schitterend, netjes verzorgd veel mooie natuur. Het toilet gebouw is relatief nieuw en wordt netjes schoon gehouden. Wat we echt heel fijn vonden er dagelijks (of 2x daags?) een beheerder/boswachter zichtbaar een rondje rond de camping liep om een praatje te maken, mensen op bepaald gedrag aan te spreken als dat nodig was. Maar vooral goed zichtbaar zijn. Echt super top geregeld. Puntje van aandacht. Het nieuwe toilet gebouw heeft voor de nacht verlichting die een bouwlamp jaloers zou maken, schijnt alle kanten op en tot wel 50 meter ver. Ja dat moet eigenlijk wel anders. Omlaag schijnen ipv in de verte zou al fijn zijn (dan wordt je niet meer verblind als je die kant op loopt) en minder licht na een bepaalde tijd zou ook prima kunnen.
9
Schaduwrijke groene camping
(Kindervrij koppel) Prettige, ruimopgezette camping met veel bomen, schaduw en water, waardoor koel (30+ graden elders). Ruime plekken met veel begroeiing en privacy. Nieuw toilet- en douchegebouw, werd dagelijks schoongemaakt, water niet te koud/warm. Er is een dubbeldouche (ouder-kind) aanwezig en een vriezer voor trekkers. De camping stond vol en er waren veel jonge gezinnen maar wij hadden, mede door de ruime opzet, opvallend weinig (over)last gehad van geschreeuw, gehuil etc. ondanks dat het enige entertainment het bos en de natuur is. Er is een slingerbrug en een mini 'strandje' bij de rivier waar kleine kinderen speelden en er werd veel gesupt. De kanoverhuur die aangegeven stond hebben wij niet kunnen vinden. Enige minpunten die ik kan bedenken is dat het weleens druk was op het spitsuur met tandenpoetsen en dat het trekkersveld pal tegenover het toiletgebouw ligt en daarmee veel licht en geluid ontvangt. Attente, meedenkende boswachter die elke dag langs komt.
9,6
Prima plek, veel groen!
Helaas was er maar een nachtje mogelijk, maar als het kon hadden we langer gestaan. Wat een fijne plek!
8,7
Heerlijk rustige camping in de natuur
Fijne camping, schoon sanitaire, midden in het bos en veel rust
9,4
Privacy in het groen
Wij waren blij verrast door het mooie terrein en onze schaduwrijke plek tussen de bomen. Het electronisch inchecken is praktisch maar onpersoonlijk.
8,6

Pasen

Vier Pasen op één van onze natuurkampeerterreinen! Wat is er leuker dan deze dagen samen door te brengen met familie of vrienden. Op één van onze kampeerterreinen middenin het bos of dichtbij het water zijn er genoeg mogelijkheden om er samen mooie dagen van te maken. De Paasdagen en misschien ook wel Goede vrijdag lenen zich er perfect voor om er een paar dagen op uit te trekken, struinen door de bossen of spelen met het water. Onze kampeerterreinen liggen alleen op een unieke plek. En de kinderen kunnen zich hier ook prima vermaken, maak hutten in het bos of neem een schepnet mee en ontdek wat er zowel in het water leeft. Op sommige terreinen kan je ook mee met de boswachter, hij vertelt je graag meer over zijn gebied en de dieren die hier wonen!