Najaarsactie: Het Groene Boekje

Wil je kamperen in de herfst of in de winter maar heb je de Natuurkampeerkaart voor 2022 nog niet? Profiteer dan nu van de najaarsactie: bestel de Natuurkampeerkaart 2022 bij je overnachting en krijg 50% korting op de aankoopprijs van de Natuurkampeerkaart 2023. Met deze actie kan je dus niet alleen in de laatste maanden van dit jaar op onze natuurkampeerterreinen terecht, maar ook met korting in het nieuwe jaar. 

 

Hoe werkt de najaarsactie?

Als je nu bij het boeken van een overnachting de Natuurkampeerkaart 2022 bestelt, ontvang je later dit jaar automatisch een kortingscode. Met deze persoonlijke kortingscode kan je aan het eind van dit jaar de Natuurkampeerkaart 2023 bestellen met 50% korting. Deze persoonlijke kortingscode ontvang je per mail van Stichting De Groene Koepel. Heb je vragen over de najaarsactie? Bekijk dan de veelgestelde vragen over de najaarsactie of neem contact op met De Groene Koepel (info@degroenekoepel.nl).  

 

Waarom is de Natuurkampeerkaart nodig om te kamperen bij Staatsbosbeheer?

De natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer zijn aangesloten bij Stichting De Groene Koepel, een overkoepelende organisatie van alle natuurkampeerterreinen in Nederland. Je bent op deze terreinen welkom als je in het bezit bent van de Natuurkampeerkaart. Door deze kaart te ondertekenen geef je aan met respect om te gaan met de rust en de natuur op de terreinen. Bovendien steun je met de aanschaf het netwerk van Natuurkampeerterreinen, zodat we de kwaliteit van de terreinen en de natuur kunnen waarborgen. Met deze kaart kan je niet alleen op onze natuurkampeerterreinen terecht maar ook op andere natuurkampeerterreinen in Nederland, Frankrijk en België. Je vindt alle aangesloten natuurkampeerterreinen ook op www.natuurkampeerterreinen.nl