Wil je hier kamperen? Maak je keuzes
Aankomst
Vertrek
Op basis van de gekozen datum en/of kampeermiddel is onderstaand niet beschikbaar

Plek zonder stroom, hond niet toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek zonder stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek met stroom, hond niet toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek met stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Het Veerse Gat

8,6
Het Veerse Gat 2019
Locatie en informatie

Locatie:

Landschuurweg 5B

4351 RR Veere

 

Omschrijving:

Kom kamperen langs de watertjes van het Veerse Bos op kampeerterrein Het Veerse Gat in Zeeland. Krabben vangen op het strand, kanoën en genieten van de geweldige streekproducten.

Niemand verveelt zich op het Veerse Gat!

 

Kamperen bij het Veerse Bos

Op Het Veerse Gat kun je kamperen tussen de bomen en watertjes van het Veerse Bos. Er zijn een paar kleine velden, maar de meeste kampeerplaatsen liggen verspreid in het bos. Een ideale plek voor rustzoekers. Huttenbouwers vermaken zich hier uitstekend met de andere kinderen.

  

Het Veerse Gat biedt plekken met en zonder stroom, er is een sanitair gebouw en er zijn plekken te reserveren waar je de hond mee mag nemen. Reserveren is tijdens het hoogseizoen zeer wenselijk.

 

Kamperen op Walcheren

Het Veerse Gat ligt op Walcheren. Ooit een eiland, nu een beschut landschap achter hoge duinen en zware dijken. Een landschap met vele gezichten, met de mooiste stranden van Nederland, beboste buitenplaatsen, polders en grillige kreken. Je maakt hier de mooiste fiets- en wandeltochten.

  

Op pad met de boswachter

Onze boswachter laat je graag kennis maken met de vele diersoorten in die gebied. Eén ervan is de zwartkop, die je vaak al heel vroeg hoort. Grote kans dat je hier gewekt wordt door hun prachtig parelende zang. ’s Winters zitten zwartkoppen meestal in Afrika, maar in de zomer is het een van onze meest opvallende bosvogels. Vooral daar waar veel struiken staan, kun je ze horen. Het mannetje heeft een zwart petje, die van het vrouwtje is roodbruin. Wil je ze zien? Gewoon voorzichtig op het geluid af gaan.

 

Activiteiten op Walcheren

Elk seizoen worden er activiteitengeorganiseerd op Walcheren. Zelf op pad door het natuurgebied van Walcheren kan natuurlijk ook. In deze omgeving kan je ook heerlijk wandelen, ben je nog op zoek naar leuke routes? Kijk dan eens bij de Boswachterspaden van Staatsbosbeheer, hier treed je in de voetsporen van de boswachter!  

 

De plekken 49,50 en 51 liggen niet direct aan het water. De toegangsbrug kan voertuigen(campers) van maximiaal 3,5 ton aan.

Voor het reserveren is een vouwwagen gelijk aan een camper/caravan. Maak je gebruik van stroom dan is het aan te raden om een lange stroomkabel mee te nemen (40/50 meter).

 

Lees meer
  • Mooie plekken aan de kreek
  • Kano's te huur op het terrein
  • Vuurplaats aan het water
412  Beoordelingen, het Veerse Gat
8,6
Prijs/kwaliteit verhouding
8,4
Staat van het sanitair
8,2
Ligging en omgeving
9,1
Rust en ruimte
8,8
Mmf Van de Kerkhof
Perfect
5-9-2019 Al vaak hier geweest en het is gewoon een heerlijk plekje
8,9
C. van Vliet
Heerlijk !
4-9-2019 We waren hier eerder, maar het was weer een groot plezier om hier te zijn.
8,4
Iet Hanssen
Genoten
4-9-2019 Wij hebben een fijne overnachting gehad! Super mooie plaats, plaats nummer 10. Zeker voor herhaling vatbaar!
8,7
P Tanis
Genieten in het Veerse Bos
4-9-2019 twee dagen heerlijk gekampeerd aan een kreekje van camping het Veerse Gat. Complimenten voor het schone sanitair. Was ook blij Met de koelkast. Genoten van de vogels en de stilte en de duisternis (mooie sterren!) s nachts. Gezwommen in het Veerse meer, wedstrijden ringsteken gezien In het leuke stad je Veere. Verder 2 voorstellingen gezien van het Nazomerfestival Zeeland, in Middelburg dus nog een stukje fietsen s avonds.
8,3
H. Seghers
toppie!
3-9-2019 Reeds jaren wilden we eens naar deze mooie camping komen. De omgeving kennen we al vele jaren maar we verbleven altijd op een mini camping. Het is heerlijk kamperen bij het Veerse Gat, zeker nu er nieuwe sanitair is. Wij hadden een grote plaats ( caravan) maar er waren vele tenten wat ik een fijne sfeer vind. Moet wel zeggen dat er ook vele kleinere plaatsen zijn. Daar er regen voorspeld was, hadden we speciaal een (eenvoudige) schuil shelter gekocht om ons gezin van 7 droog te kunnen zetten. Dat stuitte wel op discussies met de Boswachter. De kreken zijn wondermooi, jammer dat zwemmen niet toegelaten is.. Maar voor het overige : toppie!!!!!
8,8

Herfstvakantie

Prachtige kleuren, de wind die met de vallende blaadjes speelt en de laatste zonnestralen die door de boomtoppen schijnen. Het is herfst! Een mooie periode om samen te genieten in het bos.Tijdens de herfstvakantie zijn er een aantal terreinen open waar je, je tent op kunt komen zetten. Geniet samen met je gezin, familie of vrienden op een van de natuurkampeerterreienen. Kies je voor comfort of voor basic, voor een speelplaats op het terrein of juist dichtbij het water. Onze terreinen liggen allemaal middenin de natuur. Welke dieren ga je ontmoeten tijdens deze herfstvakantie? Er is nog voldoende beschikbaarheid op de terreinen dus aan jou de keuze! De selectie laat je zien welke terreienen er nog beschikbaar zijn, wil je liever met een groep komen kamperen? Bekijk dan onze groepskampeerterreinen, ook deze liggen allemaal middenin de natuur!