Wil je hier kamperen? Maak je keuzes
Aankomst
Vertrek
Op basis van de gekozen datum en/of kampeermiddel is onderstaand niet beschikbaar

Zeewolde, veld 1

Kies je kampeermiddel

Zeewolde, veld 2b

Kies je kampeermiddel

Pop-up kampeerterrein

Pop-up de banken 30
Locatie en informatie

Locatie

Dasselaarweg 45
3896 LT Zeewolde Flevoland

 

Omschrijving

Tussen het loofbos in het Horsterwold kan je deze maand komen genieten op dit unieke Pop-up kampeerterrein. Ontdek één van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland, vanuit het terrein stap je zo op de fiets of wandel je de natuur in. 

 

Pop-up terrein

Op het Pop-up kampeerterrein Zeewolde kan je in de periode 10 juli tot en met 10 augustus komen kamperen in één van de Pop-up tenten van BlueCAMP. Deze Pop-up tenten staan op veld 1 en veld 2B. Naast de tenten staat er op veld 1 ook een grote tarp van 90m2 waaronder het ontbijt wordt bereid. Hier kan je overdag ook terecht om te lezen, schuilen tegen regen en zon en altijd vrij koffie en thee kunt pakken. Daarnaast staat er een koelkast met biologisch fris, bier en wijn, wat je hiervan gebruikt wordt ouderwets bijhouden op een turflijstje, die we op het terrein bij vertrek met je verrekenen. Er zijn beperkte faciliteiten aanwezig om zelf iets te bereiden voor de lunch of avondeten. Neem gerust je kookgerei mee om niet voor verrassingen komen te staan. Tijdens je verblijf proberen we minimaal 1 avond de pizzaoven aan te steken waar je je voor in kunt schrijven.

 

Beide velden hebben een eigen sanitair blok voorzien van elektriciteit, warm/koud water, douches en toiletten. 

 

Activiteiten rondom het terrein

Het Pop-up kampeerterrein ligt middenin in het natuurgebied Horsterwold. Hier is ruimte voor iedereen. Vanaf het Pop-up terrein ben je zo in de Stille kern, waar je heerlijk kunt struinen, net als de runderen en paarden. Tegelijkertijd is verkoeling aan het Wolderwijd dat direct in verbinding staat met het Veluwemeer heel dichtbij. Je wandelt zo vanaf het terrein direct naar het water.

Er zijn 2 fietsen inbegrepen bij het BlueCAMP arrangement. Ook de tickets voor een retourtje met de voet/fietsveer tijdens je verblijf is inbegrepen, zodat je makkelijk kan oversteken naar de Veluwe voor een lange fietstocht. 

 

Het arrangement 

Er zijn drie mogelijkheden om een BlueCAMP tent te huren. De wisseldagen zijn op maandag en vrijdag. Inchecken vanaf 15:00u en uitchecken voor de middag.

weekend € 350 (vrijdag tot maandag)

midweek € 450 (maandag tot vrijdag)

week € 700 (maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag)

 

Het arrangement bestaat uit:

 • Overnachting voor 2 personen in een BlueCAMP tent 
 • Inclusief elke ochtend een uitgebreid ontbijt
 • Inclusief hangplek om te lezen, spelletjes doen, altijd verse koffie en thee te pakken
 • Inclusief 2 fietsen
 • Inclusief overtochten met de voet/fietsveer van Zeewolde naar de Veluwe

 

Zelf meenemen

 • Een slaapzak
 • Persoonlijke spullen
 • Indien gewenst kookgerei

 

Samenwerking met BlueCAMP

Door de corona crisis hebben wij voor ons groepskampeerterrein de samenwerking opgezocht met BlueCAMP om een unieke belevenis te bieden. Dit Pop-up kampeerterrein is hier het resultaat van. BlueCAMP past bij Logeren bij de Boswachter omdat zij ondernemen op een duurzame manier.  Kleinschalig en veelal biologisch, betrekken ze de producten van lokale ondernemers en beperken de ecologische footprint tot het minimum. Zo is de BlueCAMP tent deels gemaakt van oude, versleten spijkerbroeken. De BlueCAMP tent bestaat uit 25% gerecycled denim, 50% polyester & 25% katoen. Het grondzeil van de tent bestaat uit 100% gerecycled plastic snijafval. 

Lees meer
 • Tent & Breakfast voor 2
 • Inclusief fietsen
 • Unieke belevenis
 • In de bossen van Horsterwold
 • Dichtbij het Veluwemeer