Wil je hier kamperen? Maak je keuzes
Aankomst
Vertrek
Op basis van de gekozen datum en/of kampeermiddel is onderstaand niet beschikbaar

Plek zonder stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Plek met stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

Nieuw Soerel

8
Nieuw Soerel
Locatie en informatie

Locatie

Pasopweg 1

8072 PL Nunspeet

 

Omschrijving:

Kamperen midden in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, dat kan op natuurkampeerterrein Nieuw Soerel. Wie wil wandelen, fietsen of paardrijden kan hier z’n hart ophalen. En wie rond de schemering op pad gaat, maakt een goede kans op een ontmoeting met wild.

 

Beschut kamperen of met vrij uitzicht

Kampeerterrein Nieuw Soerel ligt op de Veluwe, ten zuiden van Nunspeet op een open plek in het bos. Je hebt de keuze uit een beschutte plek met uitkijk op de bosschages, of een plek met vrij uitzicht. Het natuurkampeerterrein biedt plek voor tenten, caravans en campers. ’s Avonds kun je genieten van een kampvuur bij de vuurhut.

 

Wild kijken of zwemmen

Bij warm weer biedt de Zandenplas verkoeling en voor een dagje uit is het vissersdorpje Elburg echt een aanrader. In de buurt van het natuurkampeerterrein is een wildkijkscherm. Wie hier stilletjes wacht, ziet de mooie bevolking van de Veluwe.

 

Op pad met de boswachter

Onze boswachter Frits Faber laat je graag kennis maken met de bewoners van de Veluwe. Een ontmoeting die je niet snel zult vergeten, is die met het wilde zwijn. Ze zijn vooral in de schemering actief. Je kunt ze hier niet alleen zien, maar ook horen én ruiken. Daar waar een rotte (groep zwijnen) is geweest, stinkt het soms een uur in de wind. En als een rotte op drift is, kun je hun gedraaf in de verte horen. Eigenlijk kampeer je hier dus midden tussen de wilde zwijnen.

 

Activiteiten op de Veluwe

Elk seizoen worden er activiteitengeorganiseerd op  de Veluwe. Zelf op pad in het natuurgebied de Veluwe kan natuurlijk ook. In deze omgeving kan je ook heerlijk wandelen, ben je nog op zoek naar leuke routes? Kijk dan eens bij de Boswachterspaden van Staatsbosbeheer, hier treed je in de voetsporen van de boswachter! 

 

 

Lees meer
  • Modern sanitair/vuurhut
  • Zwemplas Zandenplas
  • Wild spotten hert/zwijn
259  Beoordelingen, Nieuw Soerel
8
Prijs/kwaliteit verhouding
7,9
Staat van het sanitair
7,8
Ligging en omgeving
8,8
Rust en ruimte
8,4
Verblijf nieuw Soerel
Mooi terrein, goed onderhouden. Lekker in de natuur. Goede sanitaire voorzieningen. Enkel warm water voor douche kan beter.
7,8
Frisse paasdagen
Het is voor ons altijd een uitje, een lang weekend naar de bossen. Zo vinden we ook de veluwe erg mooi. Fijne wandelingen gemaakt en een ronde gefietst via de fietsroutes. Ook nog enkele Geocache,s gedaan, goed terrein op fijne locatie.
8
Beoordeling natuurkampeerplaats Nieuw Soerel
Mooi rustige kampeerplek in het bos vlakbij Nunspeet. Onzer hondjes heb erg leuk gespeeld met alle kinderen op de camping. Was hartstikke vermakelijk.
7,2
Pasen
Vierhouten op 5 km fietsen en is de moeite waard. Leuke horeca met buiten terassen die gewoon open waren.
7,1
Prachtige rustige kampeerplaats met ruime kavels
Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen
7,9

Nog even een paar dagen weg

Op deze pagina vind je een overzicht van de terreinen die op dit moment geopend zijn.