Wil je hier kamperen? Maak je keuzes
Aankomst
Vertrek

Online reserveren is dit hele seizoen verplicht. Je kunt niet op de bonnefooi komen, de trekkersvelden zijn gesloten. 

 

Mocht je selectie geen beschikbaarheid tonen dan is het terrein echt vol. Maak dan een andere datumkeuze of bekijk een ander terrein. 

Op basis van de gekozen datum en/of kampeermiddel is onderstaand niet beschikbaar

Plek zonder stroom, hond toegestaan

Kies je kampeermiddel

De Dennen

8,1
Dennen
Locatie en informatie

 

Locatie

Hoofdstraat 28

9443 PA Schoonloo

 

Omschrijving:

Natuurkampeerterrein De Dennen is een echt gezinsterrein. Op zoek naar duivelseieren en kikkerdril. Boomhutten bouwen, lekker zwemmen in spartelvijver het Loomeer, zandkastelen bouwen en

’s avonds een wijntje drinken bij de overdekte vuurplaats. Op dit kampeerterrein in het Hart van Drenthe kan het allemaal.

 

Midden in de natuur

Kamperen tussen heide, bossen, zandverstuivingen en vennetjes. Op natuurkampeerterrein De Dennen slaap je midden in de natuur. Ideaal voor gezinnen. Er is van alles te doen en je leeft midden in de natuur, op een open plek in het bos met uitzicht op een ven.

  

Hart van Drenthe

Kampeerterrein De Dennen ligt in het Hart van Drenthe. Drie uitgestrekte boswachterijen met heide, stuifzand, beekdalen én het gevoel dat je midden in de wildernis bent. Fiets door dit gevarieerde landschap, ontdek de wereld van boven en bezoek het Buitencentrum Boomkroonpad of treed in de voetsporen van boswachter door een Boswachterspad te wandelen. 

 

Op pad met de boswachter

Onze boswachter Henk Slagter laat je graag kennis maken met de bewoners van het Hart van Drenthe. Eén van de dieren die je tijdens zo’n tocht kunt tegenkomen is de ree. Wanneer het net lijkt of je een hond hoort blaffen, kan het maar zo zijn dat dit een ree is. Reeën maken namelijk ook een kort en schor blaffend geluid. Zowel het mannetje (bok) als het vrouwtje (geit) doen het als er gevaar dreigt of als er een concurrent in de buurt is.

 

Activiteiten Hart van Drenthe

Elk seizoen worden er activiteiten georganiseerd in het Hart van Drenthe. Zelf op pad in het natuurgebied Hart van Drenthe kan natuurlijk ook.

  

Kant-en-klaar
Op kampeerterrein De Dennen kun je sfeervolle tipitenten met inventaris, houtkachel en buitenkeuken huren. Voor meer informatie en reserveringen zie www.tipiskamperen.nl/.

Lees meer
  • Middenin het Hart van Drenthe
  • Zwemplas Loomeer
  • Stuifduinen en beekdalen
122  Beoordelingen, de Dennen
8,1
Prijs/kwaliteit verhouding
7,8
Staat van het sanitair
6,9
Ligging en omgeving
9,2
Rust en ruimte
9,1
Prachtige camping in de bossen
Prachtige camping middenin het bos. De plaatsen zijn zeer ruim en privé! Prima sanitair. Er is een heerlijk zwemmeer met zandstrand op loopafstand van de camping en prachtige wandelroutes. Om je heen hoor en zie je vele verschillende vogels en we hebben ook een hert gezien. Wij waren er in juni, op dat moment waren er (‘s avonds) heel veel muggen! Logisch natuurlijk in een bos met vele meertjes, maar goed om je daar van tevoren op voor te bereiden. Wij zouden de camping aan iedereen aanraden en komen graag terug!
9,1
Ouderwetse vakantie
Grote kampeerplek, mooi schoon meertje. Geen elektriciteit, geeft rust en 'snachts lekker donker. Schoon sanitair. Kan niet beter.
9,1
Lekker in alle rust kamperen
We komen vaker op deze camping. De ruime, afgezonderde plekken bieden veel rust en natuur. Dit keer hadden we met fikse buien te maken. Onze plek lag net wat lager dan de rest waardoor er veel water voor de tent bleef liggen. Gelukkig bleef de tent droog.
8,6
Prima plek
Mooie en rustieke camping in het groen. Faciliteiten prima voor elkaar en schoon. Kom hier zeker nog een terug
7
beoordeling dennen Schoonloo
de mooiste plek die er is! al voor de derde keer nu.
7,9

Online reserveren is dit hele seizoen verplicht. Je kunt niet op de bonnefooi komen, de trekkersvelden zijn gesloten. 

 

Mocht je selectie geen beschikbaarheid tonen dan is het terrein echt vol. Maak dan een andere datumkeuze of bekijk een ander terrein. 

Kamperen nabij het water

Plons vanuit je tent zo het water in, zoek verkoeling in één van de nabij gelegen vennetjes, of maak eindeloze strandwandelingen langs de zee. Deze kampeerterreinen liggen allemaal aan of nabij het water. Hier kom je heerlijk tot rust en geniet je samen van het plezier dat je in het water kunt beleven.