Maatregelen i.v.m. het coronavirus

De afgelopen periode zijn er meerdere versoepelingen en weer aanscherpingen geweest. Hieronder lees je de laatste stand van zaken op onze terreinen: 

 

  • Online reserveren is niet verplicht, je kunt ook op de bonnefooi komen en ter plaatse boeken bij de zuil als er plekken beschikbaar zijn;
  • De trekkersvelden zijn geopend;
  • Houd 1,5 meter afstand;
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht in de sanitairgebouwen;
  • De vuurhutten en andere gemeenschappelijke stookplaatsen zijn gesloten;
  • Houd je ook op het kampeerterrein aan de max. groepsgrootte die de Rijksoverheid voor buiten bepaald heeft. 

 

Onze boswachter is het liefst gastheer op het kampeerterrein en vertelt je graag over de omgeving. Maar indien nodig zal hij of zij handhavend optreden als regels worden overtreden. 

 

Het blijft belangrijk om op hygiëne te letten, dus was regelmatig je handen. Check de tips van Rijksoverheid over op vakantie gaan in Nederland en het coronavirus.

 

Wijzigen en annuleren i.v.m. corona

Heb jij of een van je reisgenoten corona, corona gerelateerde klachten of zit je in quarantaine en kan je daarom niet kamperen? 

 

Wijzigen kan tot één dag voor aankomst tegen € 12,50 wijzigingskosten. Let op: dit is afwijkend t.o.v. de algemene voorwaarden. Wijzigen op de dag van aankomst kan niet meer en wordt beschouwd als annulering. 

 

Annuleren gebeurt op basis van de algemene voorwaarden. Hierin staat dat de annuleringskosten 100% zijn als je annuleert binnen 4 weken voor aankomst. Informeer bij je annuleringsverzekering naar de mogelijkheid om de annuleringskosten te kunnen claimen.