Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

In verband met het Coronavirus zijn enkele terreinen gedeeltelijk opengesteld voor campers en caravans. De overige terreinen zijn dicht tot 1 juli.

 

Gedeeltelijke openstelling en openstelling voor campers en caravans.

Een aantal van onze terreinen zijn open voor zelfvoorzienende campers en caravans. Hier verstaan wij onder; campers en caravans die ten minste een vast-/casettetoilet en watervoorziening hebben. Een douche is gewenst maar geen vereiste. Op de terreinen zijn geen sanitair gebouwen open. Ook de vuurhutten zijn gesloten. Houd je ook op de terreinen aan onze regels en de richtlijnen van de RIVM, onze boswachters/beheerders zullen hierop toezien. Heb je vragen over je verblijf, wij hebben de meeste gestelde vragen verzameld en beantwoord.

 

Boekingen met een tent of vouwwagen tot 1 juli

Het is in ons boekingssysteem mogelijk om ook voor 1 juli een plek te reserveren met een tent of een vouwwagen. Dit is helaas echt niet toegestaan. Deze boekingen zullen wij dan ook annuleren. 

 

Boekingen na 1 juli

Op 1 juli hopen wij weer open te gaan voor alle kampeermiddelen. Dan zullen ook onze sanitairgebouw weer open gaan. Wel gelden er dit seizoen een aantal (nieuwe) regels. Zo is online reserveren ten alle tijden verplicht. Om te kunnen handhaven hebben wij besloten om onze trekkersplekken te sluiten. Op de bonnefooi komen naar een kampeerterrein is dus dit seizoen helaas niet mogelijk. 

 

Heb je een boeking gemaakt dan gaat dit (vooralsnog) gewoon door. Wil je toch nu annuleren dan gelden hiervoor de normale algemene voorwaarden.

 

Natuur is open

Natuurgebieden zijn vrij toegankelijk maar op sommige plekken, waar het te druk is, kunnen boswachters bijvoorbeeld via posters aan bezoekers vragen om weg te blijven. Wil je naar buiten om een frisse neus te halen, houd dan rekening met de volgende richtlijnen:

 

Vermijd drukke plekken.

Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

Ga zoveel mogelijk alleen, niet in een groep.

Heb jij of een gezinslid griepverschijnselen of verkouden, blijf dan thuis.

Lees hier de laatste informatie vanuit Staatsbosbeheer.