Groepskampeerterrein De Banken, Zeewolde (Flevoland)

De Banken
Locatie en informatie

Locatie

Dasselaarweg 45
3896 LT Zeewolde 

Flevoland

 

Omschrijving

Varens, mossen en slingerplanten geven de torenhoge populieren een sprookjesachtig tintje. Het wemelt hier van de vogels, paddenstoelen en reeën. Kom genieten met je familie, vrienden of collega’s! En ontdek de prachtige plekken van het Horsterwold.

 

Veel ruimte

Groepsnatuurkampeerterrein de Banken bestaat uit 7 verschillende en ruime velden. De meeste velden hebben een eigen toiletgebouw met warm en koud water. Elektriciteit is bij te boeken. ’s Avonds geniet je hier met elkaar bij het knisperende vuur in de vuurkuil. Kom mountainbiken, varen in een boomkano of ga speuren naar paddenstoelen. Vanaf het groepskampeerterrein ben je zo in de Stille Kern, waar je heerlijk kunt struinen, net als de runderen en paarden die in dit gebied lopen.

 

Op pad met de boswachter

Ook voor grote groepen biedt Staatsbosbeheer verschillende excursiemogelijkheden, samen met de boswachter kan je op zoek gaan naar de bewoners van het Horsterwold. Eén hiervan is de vos. Het mooiste natuurgeluid is misschien wel die van een blaffende vos. Je weet wel, dat geluid dat ook altijd te horen is in trage Engelse detective-series. Vossen leven alleen in de tijd van de jongen onder de grond. De rest van het jaar slapen ze soms op verrassend open plekken en zijn ze dichterbij dan je denkt. Misschien wel vlak achter je tent.

 

Tarieven

Groepskampeerterrein De Banken is in 2022 geopend t/m zondag 30 oktober. Reserveren kan vanaf 15 personen en de kosten zijn € 7,00 per persoon per nacht (excl. toeristenbelasting en reserveringskosten). Een dagactiviteit zonder overnachting kost € 5,00 per dag (excl. reserveringskosten). Elektriciteit € 2,50 per dag per aansluiting.

 

Offerte en vragen

Wil jij met je groep overnachten op groepskampeerterrein De Banken, wil je een offerte ontvangen of heb je vragen over beschikbaarheid? Vul hier vrijblijvend het aanvraagformulier in. Heb je een andere losse vraag, mail dan naar debanken@staatsbosbeheer.nl.

 

Aanvragen voor 2023

Wil je in 2023 graag met jouw gezelschap op groepskampeerterrein De Banken overnachten?

Reserveren voor kampeerseizoen 2023 kan vanaf maandag 2 januari 2023.

Lees meer
  • In natuurgebied Horsterwold
  • 7 ruime velden
  • Voor groepen vanaf 15 personen
  • Elektriciteit aanwezig
  • In 2022 geopend t/m 30 oktober
  • 2022: €7,- p.p.p.n. (excl. toeristenbelasting en reserveringskosten)