De Banken, Zeewolde (Flevoland)

 

Locatie

Dasselaarweg 45
3896 LT Zeewolde Flevoland

 

Omschrijving:

Varens, mossen en slingerplanten geven de torenhoge populieren een sprookjesachtig tintje. Het wemelt hier van de vogels, paddenstoelen en reeën. Kom genieten met je familie, vrienden of collega’s! En ontdek de prachtige plekken van het Horsterwold.

 

Op het groepskampeerterrein hebben de meeste velden een eigen sanitairblok voorzien van electriciteit en warm/koud water. Op de groepsvelden is het mogelijk om electriciteit bij te boeken.

 

Veel ruimte

Te midden van het Horsterwold vind je het groepsnatuurkampeerterrein de Banken, dit ruime kampeerterrein bestaat uit 7 verschillende velden. De meeste velden hebben een eigen toiletgebouw en warme douches. ’s Avonds geniet je hier met je vrienden, familie of collega’s bij het knisperende vuur in de vuurkuil. Kom mountainbiken, varen in een boomkano of ga speuren naar paddenstoelen. Vanaf het groepskampeerterrein ben je zo in de Stille Kern, waar je heerlijk kunt struinen, net als de runderen en paarden.

 

Op pad met de boswachter

Ook voor grote groepen biedt Staatsbosbeheer verschillende excursiemogelijkheden, samen met de boswachter kan je op zoek gaan naar de bewoners van het Horsterwold. Eén hiervan is de vos. Het mooiste natuurgeluid is misschien wel die van een blaffende vos. Je weet wel, dat geluid dat ook altijd te horen is in trage Engelse detective-series. Vossen leven alleen in de tijd van de jongen onder de grond. De rest van het jaar slapen ze soms op verrassend open plekken en zijn ze dichterbij dan je denkt. Misschien wel vlak achter je tent.

 

Tarieven en reserveren 

Reserveren op groepskampeerterrein De Banken kan vanaf 15 personen. De kosten zijn € 7,00 per persoon per nacht (excl. toeristenbelasting en reserveringskosten). Een dagactiviteit zonder overnachting kost € 5,00 per dag (excl. reserveringskosten). Electriciteit € 2,50 per dag per aansluiting. Wil je meer informatie of reserveren? Stuur een e-mail naar debanken@staatsbosbeheer.nl

 

Plattegrond van het terrein

Bekijk hier de plattegrond van groepkampeerterrein De Banken

 

 

Waar ga jij naartoe?